Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Α.Ε. Καρίτσας – Ολυμπιακός Κυμίνων 2-0 Φιλικό Προετοιμασίας

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Κυμίνων, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στο Δημοτικό στάδιο της Καρίτσας.
Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη, έχοντας ολοκληρώσει την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και τελικά επικράτησε με 2-0, του Ολυμπιακού Κυμίνων, που θα αγωνίζεται φέτος στη Γ Εθνική Κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Δημητρίου, μετά από κόρνερ του Κυρτέγου. Στο 40ο λεπτό ο Τσιώμης, μετά από ωραίο κλέψιμο, τροφοδότησε τον Κυρτέγο, που έγραψε το 2-0, με ωραία προβολή. Η ομάδα μας απειλήθηκε μια φορά, σε ωραία αντεπίθεση των Κυμίνων. Ωστόσο, ο Παπατολίκας έδειξε την κλάση του και με διπλή απόκρουση κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Το ημίχρονο έληξε  με ένα χαμένο τετ α τετ του Μακράκη.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας έχασε κάποιες  κλασικές ευκαιρίες, με το Σαμανίδη και τον Κυπαρίσση, για να διευρύνει το δείκτη του σκορ.

Η Α.Ε. Καρίτσας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: 
Παπατολίκα, Δαλαμήτρα, Σαμανίδη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Τσιώμη, Οικονόμου, Κυρτέγο, Μακράκη, Κυπαρίσση και Μπενίσκο.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι Γκεβρέκης, Τροίρης, Μητράκας, Τασίδης, Aprakou και Μαυρίδης, ενώ απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων ο Γκανάβας και ο Λαγδάρης.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους της ΑΕ Καρίτσας, που στηρίζουν την ομάδα μας, ακόμη και στους φιλικούς αγώνες.

Το Σάββατο 18 Αυγούστου, στο Δημοτικό στάδιο της Καρίτσας η ομάδα μας θα αγωνιστεί με τον Αιγινιακό, στην επόμενη φιλική αναμέτρηση.

Με εκτίμηση,
Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου