Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ο 1ος ηλεκτρονικός οδηγός της εμποροπανήγυρης Αιγινίου έφτασε!

Μια μεγάλη καινοτομία θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι φετινοί επισκέπτες της εμποροπανήγυρης Αιγινίου. Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού ήταν και είναι πάντα πρωτοπόρος κάτι που αποδεικνύει και φέτος με τη δημιουργία του www.panigiri-aiginiou.gr, μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας ο κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να βρει εύκολα και γρήγορα ότι ψάχνει μέσα στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου.
  Πως θα λειτουργεί όμως ακριβώς ο ηλεκτρονικός οδηγός; 

Ο κάθε επισκέπτης απο φέτος θα μπορεί να μπει στο www.panigiri-aiginiou.gr να πληκτρολογήσει οποιοδήποτε προϊόν ψάχνει (π.χ. αθλητικές φόρμες) και να ανακαλύψει εύκολα με βάση το νούμερο
σε ποια περίπτερα μέσα στην εμποροπανήγυρη υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν που αναζήτησε. Επίσης, ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να αξιολογήσει το κάθε μαγαζί με βάση την εμπειρία που βίωσε.   

Έτσι απλά απο φέτος όλοι οι επισκέπτες της εμποροπανήγυρης Αιγινίου θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν με ένα κλικ απο το κινητό τους τα προϊόντα και τα μαγαζιά που ψάχνουν.

Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις έτσι ώστε να κάνει πλέον εύκολη την πλοήγηση όλων των επισκεπτών στο χώρο και να προβάλλει αποτελεσματικά τους εκθέτες σε ένα παραδοσιακό θεσμό όπως είναι η εμποροπανήγυρη Αιγινίου. 

Το www.panigiri-aiginiou.gr δημιουργήθηκε απο την εταιρεία SNM GROUP Διαφημιστικές Υπηρεσίες του νεαρού Αιγινιώτη επιχειρηματία Μαγούδη Στέφανου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου