Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Στο «Αthens Warriors Spirit» ο Γιώργος Τοσουνίδης! Με Ζαμπίδη και Ηλιάδη ο Κατερινιώτης πρωταθλητής!

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» χτύπησε η «καρδιά» των μαχητικών αθλημάτων. Την Παρασκευή 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό event πολεμικών τεχνών, το οποίο συνδύασε τη δυναμική των μαχητικών αθλημάτων, τη μοναδικότητα των επιδείξεων, glamour, ενώ είχε και γεύση από… Hollywood.

Στο κορυφαίο μαχητικό show της χρονιάς, που ονομάζεται «Αthens Warriors Spirit» και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, έδωσαν το παρών οι Hollywood stars Scott (Boyka) Adkins και Silvio Simac, οι οποίοι ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Απο την Πιερία στους αγώνες συμμετείχε ο Κατερινιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής του Παγκρατίου αθλήματος, Γιώργος Τοσουνίδης ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν και ο «Iron» Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος -ως γνωστόν- έχει αναδειχθεί 17 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing, καθώς και ο Ολυμπιονίκης τζουντόκα με τη λαμπρή καριέρα, Ηλίας Ηλιάδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε και καλός φίλος του Γιώργου Τοσουνίδη, Γιώργος Τζάνος, εκ των κορυφαίων Ελλήνων καρατέκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου