Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Μετανάστευσε στη Γερμανία ο Μάκης Μαυρίδης!-Πλέον αγωνίζεται στην "SV O7 RAUNHEIM"!

Ένας ποδοσφαιρικούς θρύλος για τα δρώμενα του αθλήματος στην Πιερία και σύμφωνα με τα όσα πετύχει στην πλούσια καριέρα του ο Μάκης Μαυρίδης, βρίσκεται πλέον εκτός Ελλάδος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Γερμανία.

Εκεί επέλεξε να αγωνισθεί και στην ομάδα του "SV O7 RAUNHEIM" συνεχίζοντας την πορεία του στα γήπεδα, αφού η κοινή του συνύπαρξη με το άθλημα έχει γίνει πλέον βίωμα στην πλούσια διαδρομή του.

Το pieriasport μίλησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Βατανιακού:

"Η ομάδα λέγετε SV O7 RAUNHEIM. Είναι στον ίδιο όμιλο με την Hellas ΡΟΥΣΕΛΣΧΑΙΜ. Τοπικό περιοχής και επιλογή , σε πρώτη φάση ο τόπος κατοικίας μου, Raunheim, και δεύτερον ο προπονητής κ.OUALID MOKI MOKHTARI αδελφός του Μαροκινου διεθνή παλαίμαχο τώρα ΜOKHTARI έπαιξε και Μπουντεσλίγκα σε αρκετές ομάδες!
Η ομάδα είναι νεανική, 14- 22 και είναι και βασικό της επιλογής!!
Το κλίμα είναι οικογενειακό, οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές , ακαδημίες, υγεία σε σκέψη και φιλοσοφία!!
Να ευχαριστήσω τον κ Πουτουρίδη Γεράσιμο για την βοήθεια του για κάποια έντυπα για την ολοκλήρωση της έκδοσης του Δελτίου, και καλή επιστροφή στον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

 ΤΙΣ Ευχές μου όλες οι ομάδες τις Πιερίας να υλοποιήσουν στόχους, και όλους εσάς που ασχολείστε με το ποδόσφαιρο του νόμου, τους γνώστες αντικειμενικά, καλή δύναμη και ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!
ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΙΕΡΙΑ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου