Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Α΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ- Άνοδο μέσα απο τα πλέι-οφ "βλέπει" το Pieriasport!

Την αίσθηση πως θα δούμε φέτος ένα αμφίρροπο και άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας δημιουργούν οι ανακοινώσεις αλλά και οι πληροφορίες που έρχονται απο τις ομάδες που θα μετέχουν στην πρώτη τη τάξη κατηγορία της περιοχής μας.

Η ενίσχυση που παρουσιάζουν στα ρόστερ τους, καταδεικνύει την δυναμική που θα επιδείξουν στη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί, άν λάβεις υπόψιν σου την διοικητική υγεία που βγάζουν αυτές οι ομάδες αλλά και την διάθεση τους να πρωταγωνιστήσουν.

Το ...πάζλ συμπληρώνει και η προσπάθεια των ομάδων να αποφύγουν την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, με το άλλο δεδομένο που θέλει τον αριθμό των ομάδων απο την περίοδο 2019-2020 να μειώνονται στην κατηγορία.

Το Pieriasport παρακολουθεί στενά την κίνηση στα ερασιτεχνικά γήπεδα και είναι σε θέση να γνωρίζει τόσο αυτά που δημοσιεύτηκαν, όσο και αυτά που διάφορους λόγους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Τα περισσότερα τουλάχιστον.

Με αυτό το δεδομένο λοιπόν θα κάνουμε μια πρόβλεψη η οποία θα αναφέρει πως θα υπάρχουν σίγουρα και φέτος τα φαβορί της θέσης που θα οδηγήσει στην άνοδο, χωρίς όμως να καταφέρει ο διεκδικητής να φτάσει σ΄αυτήν, χωρίς να δώσει αγώνα ή αγώνες πλέι-οφ την άνοιξη του 2019.

Και η πρόβλεψη αυτή δεν είναι παρακινδυνευμένη, με δεδομένα τα παραπάνω και την κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, να γίνεται και μια αγωνιστική μάχη για τις ομάδες που θα ζητήσουν να καθήσουν στο ...ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου