Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Στον Αστέρα Ιτέας ο Χάρης Ηλιάδης!

Συνεχίζει με μία ακόμα ποιοτική κίνηση, το μεταγραφικό του σχεδιασμό, ο Αστέρας Ιτέας.
Η διοίκηση του Αστέρα έκλεισε μία ακόμα συμφωνία, αυτή τη φορά με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, Θεοχάρη Ηλιάδη, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτησή του.

Αναλυτικά:
«Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Θεοχάρη Ηλιάδη.

Ο Ηλιάδης είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει με τις αποδόσεις του να θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της κατηγορίας κάτι που τον έκανε "μήλον της έριδος" για πολλές ομάδες, με τον ίδιον όμως να επιλεγεί να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αστέρα Ιτέας (μετράει πάνω από 100 συμμετοχές στην Γ Εθνική ενώ έχει αγωνισθεί και στην Γ Γερμανίας)

Μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνισθεί : Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Γ', Budissa Bautzen Γ’ Γερμ., Ν.Π.Σ. Βόλος Γ' και Πιερικό Γ'.

Ο Πρόεδρος κ. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ»
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου