Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ε.Ο.Σ. Βροντούς : Αγ. Ιωάννης – Ντελή – Άνω Τσουκνίδα

ΟΛΥΜΠΟΣ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
Ο Ε.Ο.Σ. Βροντούς καλεί τα μέλη και τους φίλους του, για πεζοπορία στον Όλυμπο, στην διαδρομή : Αγ. Ιωάννης 720μ  – Ντελή 1.020μ  – Άνω Τσουκνίδα 1.500  την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018.

Εύκολη διαδρομή, μήκους 3 χιλ. με  υψομετρική διαφορά (780μ. ), συνολικής διάρκειας 4-5 ωρών,  υπό  την σκιά  δέντρων οξιάς και πεύκων.
Αφετηρία και ώρα αναχώρησης : ο χώρος στάθμευσης πίσω από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου  του Λιτόχωρου με ώρα αναχώρησης  7.30 πμ . Φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα, ώστε να ξεκινήσουμε έγκαιρα. Στη συνεχεία θα μεταβούμε οδικώς, προς Αγ. Ιωάννη και από εκεί για 2 χιλ θα κινηθούμε σε χωματόδρομο μέχρι την αφετηρία της διαδρομής μας .

Εξοπλισμός : σακίδιο ημέρας, μποτάκια πεζοπορίας, παγούρι νερού 1.5 λ. ,μακρύ παντελόνι πεζοπορίας, δύο  μπλουζάκια,  φλις, ατομικό φαρμακείο ,σφυρίχτρα, μπατόν, - χαρτομάντιλα, κολατσιό  (σοκολάτες, παστέλια) , καπέλο , αντηλιακό , φωτογραφική μηχανή.

Κόστος συμμετοχής στη πεζοπορία – συνδρομή  : το κόστος συμμετοχής  για τα μη μέλη είναι 5 ευρώ. Για όποιον  επιθυμεί  να γίνει μέλος του ΕΟΣ Βροντούς, η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ (αφού  συμπληρώσει και την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής στο σύλλογο) . Επίσης παρακαλούνται τα παλιά μέλη, των οποίων η συνδρομή έληξε να φροντίσουν να την ανανεώσουν …Για να επιβιώσει ο σύλλογος που όλοι αγαπάμε !!!

Αρχηγοί ανάβασης : το ΔΣ του ΕΟΣ Βροντούς . Πληροφορίες 6973804843.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου