Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Διοικητικοί τριγμοί και απειλές παραίτησης!

Δεν είδαν όλοι με θετικό "μάτι" την πρόσληψη του Λεωνίδα Μπίλη στην τεχνική ηγεσία της Κατερινιώτικης ομάδας. Υπήρξαν αντιδράσεις που προέρχονταν απο ανθρώπους οι οποίοι μετέχουν στο σχήμα και είχαν στον αρχικό σχεδιασμό τους την προοπτική Σταύρου Διαμαντόπουλου για τον πάγκο της ιστορικής ομάδας της Πιερίας.

Αυτό δεν βρήκε όμως σύμφωνο το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων του Δ.Σ. με τον πρόεδρο Σάκη Μπίνια να είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μια διαφορετική προοπτική για τον πάγκο της ομάδας και να καταλήξει τελικά στην πρόσληψη του Λεωνίδα Μπίλη.
Ο Κατερινιώτης τεχνικός πέρσι βοήθησε τα μέγιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα που λίγο έλειψε να την "στείλει" στα τοπικά πρωταθλήματα, κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εντολή που του έδωσε το νέο διοικητικό σχήμα, ώστε να αναλάβει και πάλι φέτος τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Εκτός αυτού γνωρίζει την περσινή ομάδα, την Γ΄εθνική κατηγορία, τις ομάδες και τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτήν.

Όλα αυτά σε συνάρτηση και με την έντονη διάθεση του να αναλάβει ξανά τον Πιερικό, έκριναν τελικά την απόφαση της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. για να προχωρήσει στην πρόσληψη του Λεωνίδα Μπίλη.
Κάτι που τελικά έφερε τριγμούς και απειλές παραίτησης απο κάποιους που ανήκουν στο σχήμα, με τον Σάκη Μπίνια όμως να είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και να προχωρήσει στο "χτίσιμο" του νέου Πιερικού.

Απομένει πλέον να φανεί άν ο Σταύρος Διαμαντόπουλος συνεχίσει σαν τεχνικός διευθυντής αποδεχόμενος έναν διαφορετικό ρόλο στην ομάδα ή δεν συμμετέχει καθόλου στη φετινή προσπάθεια και άν οι απειλές παραίτησης απο αυτούς που τον ήθελαν στην τεχνική ηγεσία, γίνουν πραγματικότητα.

Ο σχεδιασμός και οι κινήσεις ενίσχυσης συνεχίζονται για την ομάδα της Πιερίας που έχει βάλει ψηλά τον πήχη για φέτος. Ήδη έχουν κλείσει δυο έμπειροι στην κατηγορία και ικανότατοι Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν όταν η διαδικασία της μετακίνησης τους ολοκληρωθεί, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με άλλους, ενώ αναμένεται όπως πάντα και η βοήθεια ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών με δανεικούς ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μεν παιχνίδια με τον Πιερικό αλλά συγχρόνως θα τον βοηθήσουν να υλοποιήσει και τους στόχους του.

Τέλος, γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να πεί το "ναι" για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ένας εμπειρότατος τεχνικός, ο οποίος άν τελικά απαντήσει θετικά, θα ταράξει τα ήρεμα νερά του Πιερικού ποδοσφαίρου, προσθέτοντας αμέτρητους πόντους εμπιστοσύνης στις επιλογές της διοίκησης Μπίνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου