Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

"Χτυπάει" παντού ο Αιγινιακός για την ενίσχυση του!

Η περίπτωση του Κάκκο για τον Αιγινιακό και οι κινήσεις ενίσχυσης
Ο Αιγινιακός προσπαθεί να «χτυπήσει» παντού. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι ενδιαφέρουν και μάλιστα προχωρούν οι διαδικασίες.

***Ο Παύλος Εππας έκλεισε στον Αιγινιακό. Ο 20χρονος μέσος συμφώνησε, αλλά δεν υπέγραψε ακόμη.

*** Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η εφημερίδα Metrosport, οι Πιερείς είναι κοντά με τον 21χρονο επιθετικό, Κώστα Δούμτσιο, ο οποίος έπαιζε πέρσι στον Πανσερραϊκό. Τον είχε ο Χαραλαμπίδης, άρα τον ξέρει. Είχε 30 συμμετοχές και 4 γκολ.

*** Δεν είναι μόνο αυτοί, αφού ο Αιγινιακός έκανε πρόταση στον Βασίλη Γαβριηλίδη. Πέρσι ήταν στον Παναιγιάλειο. Τον ήθελαν και πέρσι οι Πιερείς, τον Ιανουάριο, αλλά η μετακόμιση του «κόλλησε». Εχει περάσει και από Πανθρακικό. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί και στον Πανσερραϊκό. Δεν σταματούν εκεί όμως οι προσπάθειες ενίσχυσης.

*** Χθες το βράδυ (18/7), έγινε ραντεβού και με τον Πέτρο Αγασιώτη. Είναι 20 χρονών, αμυντικός χαφ. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Είναι ελεύθερος. Μέχρι πρότινος έπαιζε στη Ραμς, στις ΗΠΑ. Ηταν επίσης στις μικρές εθνικές ομάδες της Ντόρτμουντ και της Τβέντε.

*** Τελικά, o Ματθαίου πήγε στον Καραϊσκάκη, από κοινού με τους Μούτσα και Χρήστο Παπαδόπουλο.
Ο Αιγινιακός συζητά για δανεικούς πλέον για τον Ιλια Μαρκόφσκι, όπως ήταν εξ αρχής γνωστό και είχε μεταφερθεί, για τον Τάσο Δημητριάδη, για τον οποίο επίσης γνώριζαν στην ομάδα της Πιερίας και από χθες (18/7) προκύπτει ότι γίνεται κουβέντα και για τον 21χρονο εξτρέμ, Γιώργο Κάκκο, αφού ο Ματθαίου πήγε στον Καραϊσκάκη.
Επαιξε δύο φορές ως δανεικός στον Πανσερραϊκό, ενώ πέρσι τον είχε ο Χαραλαμπίδης στα «λιοντάρια». Προέρχεται από την Κ20 του ΠΑΟΚ και έχει πάρει χρόνο και στη Νέα Σαλαμίνα.

*** Τέλος, προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Πάμπλο Γκαγιέγο, 23χρονου Ισπανούεξτρέμ, που πέρσι έπαιζε στην ΑΕΛ, κάνοντας έξι συμμετοχές με τους «βυσσινί». Το όνομα του έπαιξε για τον Ηρακλή. Φυσικά, οι Πιερείς αναμένουν τις απαντήσεις και των Τσαμούρη, Παπουτσογιαννόπουλου και Παπαγγελή.
Πηγή: liganews.gr

1 σχόλιο: