Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Τινάζει την ...μπάνκα στον αέρα με Βαρμάζη και Μαλιώρα ο Πυδναϊκός!

Σπουδαίο διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε ο Πυδναϊκός, καθώς συμφώνησε με τους Βαγγέλη Μαλιώρα και Δημήτρη Βαρμάζη. Δύο ποδοσφαιριστές που είναι πολυτέλεια για την Γ’ Κατηγορία, όπως έδειξαν και στην περσινή παρουσία τους στον Μακεδονικό Ν. Εφέσου, και αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Κίτρους για επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Με αυτές τις δύο μεταγραφές, ο Πυδναϊκός έφτασε τις πέντε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τους Κώστα Μπαλαμπάνη, Χρυσόστομο Μπάιμπο και Χρήστο Πεΐδη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πυδναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση των Βαγγέλη Μαλιώρα και Δημήτρη Βαρμάζη.

Ο Βαγγέλης Μαλιώρας είναι 28 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του στην Α.Ε. Περίστασης. Από εκεί πήγε στην Ακαδημία Πλαταμώνα και στη συνέχεια κατέβηκε για σπουδές στην Αθήνα, όπου έπαιξε σε αρκετές ομάδες της Α’ και Β’ ΕΠΣ Αθηνών. Την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην Πιερία και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μακεδονικού Ν. Εφέσου στην Γ’ Κατηγορία.

Ο Δημήτρης Βαρμάζης είναι 28 ετών μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ακολούθησαν ομάδες στην ΕΠΣ Αθηνών, ενώ τη σεζόν 2016-17 έπαιξε στον Θερμαϊκό Κορινού, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Πέρυσι, στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ στο δεύτερο μισό φόρεσε τη φανέλα του Μακεδονικού Ν. Εφέσου.

Η διοίκηση του Πυδναϊκού τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου