Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Ο Αρχηγός είναι μαζί μας!

Η ανανέωση του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Μπατζάκη ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα (1/7). Το Δ.Σ. πιστό στο πλάνο της σεζόν που τέθηκε εξ αρχής, φροντίζει να ολοκληρωθούν όλες οι ανανεώσεις των παικτών που στήριξαν την περσινή προσπάθεια της ομάδας.

Ο Γιάννης ήταν ένας από αυτούς και με τις ηγετικές του ικανότητες φρόντισε να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα εντός και εκτός γηπέδου. Μαζί δε με την αποτελεσματικότητά του και την θετική του συμμετοχή στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρείται πολύτιμο κομμάτι του φετινού παζλ.

Η ανανέωσή του θεωρούνταν δεδομένη, όπως δεδομένη είναι και η αγάπη του παίκτη για την ομάδα μας. Οι δηλώσεις του Γιάννη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμη χρονιά θα παίξω με την ομάδα που αγαπώ. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να χαρούμε το παιχνίδι μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θα φροντίσω να φανώ αντάξιος για μία ακόμη σεζόν».
Πηγή: basketball.vafiras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου