Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ- Δε θα αδικήσουμε κανένα νέο παιδί. Όσα έχουν πρόταση απο μεγαλύτερη κατηγορία θα φεύγουν!

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον Πιερικό, την σημαντική ενίσχυση της Κατερινιώτικης ομάδας που ξεκίνησε στην μεταγραφική περίοδο με έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και νέα παιδιά της περιοχής, τις παραιτήσεις μελών του νέου Δ.Σ. και την μεταγραφή του Τουλίκα στην ομάδα του Βόλου, το Pieriasport αναζήτησε το νέο πρόεδρο του συλλόγου, με τον οποίο συζήτησε όλα τα παραπάνω, ώστε να δοθούν απαντήσεις για σημαντικά θέματα τα οποία έχουν προκύψει το διάστημα αυτό.

Ο Παναγιώτης Διακουμάκος ήταν κατηγορηματικός στο θέμα των νεαρών ποδοσφαιριστών. Όπως ο ίδιος είπε, δεν θα αποτελέσει ο Πιερικός εμπόδιο για κανέναν ποδοσφαιριστή του, που θα δεχθεί πρόταση απο ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, όπως έγινε και με τον Βασίλη Τουλίκα που κατέληξε στον ΝΠΣ Βόλο. πάντα βέβαια με τα ανάλογα ανταλλάγματα.
Ο Πιερικός συμφώνησε να εισπράξει χρηματικό ποσό και σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή να μπεί στο ταμείο του το 20% του ποσού της μεταγραφής του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Όσο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Πιερίας γενικότερα, ο Παναγιώτης Διακουμάκος δεσμεύθηκε ότι η ιστορική ομάδα της Κατερίνης θα δώσει ευκαιρία σε κάθε παιδί που το αξίζει και η πόρτα του Πιερικού θα είναι ανοιχτή γι αυτούς τους ταλαντούχους νέους.

Τέλος για όσους αποχώρισαν απο το αρχικό διοικητικό σχήμα και δε συνεχίζουν πλέον με την διοίκηση του, είπε πως δεν περισσεύει κανείς αλλά πάνω απο όλα βάζει το καλό της ομάδας που λέγεται Πιερικός και όχι τις προσωπικές σχέσεις και τις φιλίες τις οποίες επικαλούνται όσοι διάλεξαν διαφορετικό δρόμο, απο αυτόν της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου