Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ο Μαραθώνιος Αθήνας στην κορυφή για άλλη μια χρονιά!

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ «ΣΑΡΩΝΕΙ» ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!!
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος όχι απλά παρέμεινε «Χρυσός» στην κατηγορία Αθλητικό Γεγονός, αλλά βραβεύτηκε και ως το Θεματικό Γεγονός της Χρονιάς (Platinum Award in Thematical Events) στο πλαίσιο των Event Awards 2018!!

Στην τελετή απονομής των Event Awards 2018, ο Μαραθώνιος Αθήνας βρέθηκε στο επίκεντρο και «σάρωσε» τα βραβεία στις κατηγορίες που συμμετείχε!

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΕΓΑΣ απέσπασε τέσσερα βραβεία για την οργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, σε επιμέρους κατηγορίες:
το Πλατινένιο Βραβείο (Platinum Award) ως "Θεματικό Γεγονός" (Thematical Event), το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) ως "Αθλητικό Γεγονός" (Sport Event), το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία "Διοργάνωση Γεγονότος" (Εvent Management), και το Ασημένιο Βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία "Διαχείριση Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος Εκδήλωσης". Επίσης, βραβείο κέρδισε η "ERGO Marathon EXPO" στην κατηγορία "Εκθέσεις", "ανεβάζοντας" συνολικά σε 5 τα βραβεία για το Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο "Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός", με σύμμαχο και Μεγάλο Χορηγό την ΟΠΑΠ Α.Ε., και την υποστήριξη των χορηγών του, των μεγαλυτέρων εταιρειών της χώρας μας, είναι ένα γεγονός ανεκτίμητης αθλητικής, πολιτιστικής και τουριστικής αξίας. Οι παραπάνω διακρίσεις είναι μία ακόμα επιβεβαίωση των αγαθών του μακρόχρονου σχεδιασμού, της πολύχρονης επιμονής με στόχους και όραμα, του συνδυασμού των δυνάμεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, της ανάπτυξης με κοινωνική ευαισθησία και πάνω από όλα του σεβασμού στις ανάγκες των δρομέων, φιλάθλων και απλών πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

 ***
Η AEGEAN συνεχίζει τη στήριξη του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και για ακόμα μια χρόνια επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τους δρομείς, τους θεατές, αλλά και όσους ταξιδέψουν με την AEGEAN στην Αθήνα.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας στον αγώνα και επωφεληθείτε με έκπτωση έως και €50/£50 για να εξαργυρώσετε στο ταξίδι σας.
 ***

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ PROTERGIA!
Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας παράγει άνω του 10% της ελληνικής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο τομέας διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες της εταιρείας που περιλαμβάνουν μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ δραστηριοποιείται και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με την εμπορική ονομασία Protergia, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες, ανταγωνιστικές χρεώσεις, επιβράβευση συνεπών πελατών και συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου με περισσότερες από 100.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία myprotergia δίνεται η δυνατότητα ελέγχου του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν αναλυτικά την ενεργειακή τους κατανάλωση, να έχουν όλους τους λογαριασμούς συγκεντρωμένους σε ένα σημείο, να καταχωρούν την ένδειξη του μετρητή τους για να λαμβάνουν κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό και να βλέπουν έξυπνες συμβουλές και τρόπους για να εξοικονομούν ενέργεια.

Σήμερα, οι πελάτες που εμπιστεύονται την Protergia για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών καλύπτουν όλο το εύρος της αγοράς, περιλαμβάνοντας μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, βιομηχανίες τροφίμων, φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και χιλιάδες νοικοκυριά.

Ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει ένα καινούργιο δρόμο με νέες πιο φωτεινές και θερμικές δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας.

Στο πλαίσιο της χορηγικής της δραστηριότητας στο χώρο του αθλητισμού, η Protergia εγκαινιάζει φέτος τη συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ ως Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, δηλαδή των Εθνικών Ομάδων Στίβου, των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Στίβου, της σειράς αγώνων Run Greece, του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, του Μαραθωνίου Αθήνας, και του Athens Street Pole Vault ως Ονομαστικός Χορηγός.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου της Protergia καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της www.protergia.gr

Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις εκδηλώσεις της Protergia https://www.facebook.com/protergia.gr/

 ***
ΤΟ HILTON ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
Το HILTON ΑΘΗΝΩΝ είναι το Επίσημο Ξενοδοχείο του Μαραθωνίου Αθήνας 2018, όπου θα φιλοξενηθούν οι Elite Αθλητές που θα συμμετάσχουν στον φετινό αγώνα αλλά και όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, μαζί με περισσότερους από 60 Διοργανωτές άλλων Μαραθωνίων του εξωτερικού που θα συμμετάσχουν στο 12ο Συμπόσιο Μαραθωνίων Δρόμων της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίου (AIMS), αλλά και τους φετινούς νικητές των Βραβείων για τον Καλύτερο Μαραθωνοδρόμο της Χρονιάς.

Το HILTON ΑΘΗΝΩΝ βρίσκεται πάνω στη Διαδρομή του Μαραθωνίου αλλά και των αγώνων 5χλμ & 10χλμ, στην αρχή του τελευταίου χιλιομέτρου της διαδρομής των 42.195μ, και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ενοίκους του ξενοδοχείου να παρακολουθήσουν τους αγώνες από πολύ κοντά! Η θέση του HILTON ΑΘΗΝΩΝ πάνω στην Αυθεντική Διαδρομή και ακριβώς απέναντι από το εικαστικό landmark της πόλης της Αθήνας, τον γυάλινο «Δρομέα», το συνδέει με το μεγάλο εθνικό γεγονός και του προσδίδει ένα μοναδικό συμβολικό χαρακτήρα που δεν περνάει απαρατήρητος.

Brunch Buffet @ Galaxy Bar & Restaurant
Την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, το Galaxy Bar & Restaurant θα ανοίξει καθ’ εξαίρεση από τις 9:00 το πρωί και θα προσφέρει στην εντυπωσιακή βεράντα του με πανοραμική θέα της Αθήνας ένα υγιεινό brunch buffet για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους δρομείς από ψηλά και για όσους θέλουν να γευματίσουν με τους φίλους ή τις οικογένειές τους μετά τον αγώνα.

Επιλέξτε το Hilton Αθηνών για τη διαμονή σας και ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία εκεί που «χτυπάει η καρδιά» του Μαραθωνίου!
Επωφεληθείτε από αυτή τη μοναδική προσφορά!

Διανυκτέρευση από €189. Περιλαμβάνει:
-Πρωινό μπουφέ
-Ειδικά για την ημέρα του Μαραθωνίου, το πρωινό θα προσφέρεται από τις 5:00 το πρωί
-Καλωσόρισμα με υγιεινό σνακ στο δωμάτιο
-Δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο και στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα
-30% έκπτωση στα μασάζ του Hiltonia Spa με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής σας

Για να κάνετε την κράτησή σας, πατήστε ΕΔΩ

 ***
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ
index
Είναι γνωστό πως ο ΕΟΤ παράγει καταπληκτικά βίντεο για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, τα οποία διαχρονικά ξεχωρίζουν και βραβεύονται. Στο τελευταίο βίντεο του ΕΟΤ, κεντρικό πρόσωπο είναι ο σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέρα από τις αδιαμφισβήτητες πολιτιστικές και.. γαστρονομικές απολαύσεις της χώρας μας, σας προσκαλεί να «τρέξετε» και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

O Μαραθώνιος Αθήνας είναι ένα γεγονός ανεκτίμητης αθλητικής, πολιτιστικής, και τουριστικής αξίας για τη χώρα μας και η συνεχής συνεργασία ΣΕΓΑΣ-ΕΟΤ έχει συμβάλλει καθοριστικά σε αυτό.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο του ΕΟΤ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου