Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Κώστας Τσέργας- "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ¨ΘΕΡΜΑΪΚΕ¨, εις το επανιδείν!"

Ένας  μεγάλος κύκλος για την αρχή της προπονητικής  μου σταδιοδρομίας, κλείνει. Πιστεύω με επιτυχία και καλές αναμνήσεις.

       6 χρόνια στον «Θερμαϊκό» Κορινού με πολλές  εμπειρίες,  με πολλές  φιλίες  και ακόμα περισσότερες γνωριμίες  και συνεργασίες,  που θα κρατήσουν και εκτός γηπέδων.

     Ήταν τιμή μου που είχα συμπαίκτες  έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές της Πιερίας και  (τελευταία, ως προπονητής)  παίκτες μου  τα παιδιά των Ακαδημιών. Τους ευχαριστώ που με ανέχτηκαν και ως συμπαίκτη και ως προπονητή τους…..

Θα ήθελα  να ευχαριστήσω τις διοικήσεις που συνεργαστήκαμε αυτά τα 6 χρόνια και όλους αυτούς που με τον τρόπο τους είτε με στηρίξανε είτε όχι, και ως παίκτη και ως προπονητή στις Ακαδημίες και την μεγάλη ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χάρλα Κώστα, Γραμματέα του Θερμαϊκού,  που είναι το βασικό «γρανάζι» του συλλόγου  ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μου  όταν  τον χρειαζόμουν. Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στον υπεύθυνο του κυλικείου και φροντιστή κ. Μυτακίδη Τάκη,  για την άψογη συνεργασία μας, για την  κατανόηση και την καθημερινή του παρουσία σε κάθε προπόνηση των Τμημάτων Υποδομής.

    Τέλος, το πιο μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,  οφείλω να το πω στους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών, που όλα αυτά τα χρόνια με εμπιστεύτηκαν , με  στήριξαν και είχαμε μια υπέροχη συνεργασία.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ¨ΘΕΡΜΑΪΚΕ¨, εις το επανιδείν  …

Με εκτίμηση,
Τσέργας Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου