Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Με το ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως και Παπανώτα στη Γ’ Εθνική! Αποχώρησε η πρώην ομάδα του Αποστόλη Στύλου!

Άνθρωποι της διοίκησης που θα προκύψει από τις εκλογές (Δευτέρα 19:00) του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, πέρα από τον ΑΦΜ της Ελπίς Σκουτάρεως, που δίνει στην ομάδα το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, φρόντισαν να έχουν έτοιμο και τον προπονητή!

Άνθρωποι της διοίκησης  που θα προκύψει από τις εκλογές (Δευτέρα 19:00) του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, πέρα από τον ΑΦΜ  της Ελπίς Σκουτάρεως, που δίνει στην ομάδα το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, φρόντισαν να έχουν έτοιμο και τον προπονητή, προκειμένου να τρέξουν από την επόμενη μέρα των εκλογών τα μεταγραφικά θέματα, για να στηθεί η νέα ΒΕΡΟΙΑ.

Ο εκλεκτός ακούει στο όνομα Νίκος Παπανώτας. Ο Βεροιώτης τεχνικός για μία περίοδο αυτήν του 2003-2014, όταν η ΒΕΡΟΙΑ κέρδισε την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική, αγωνίστηκε με τα χρώματά της. Έκτοτε σαν προπονητής δούλεψε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ, ενώ γρήγορα πέρασε τα σύνορα της Ημαθίας και κάθισε στον πάγκο ομάδων Γ΄ Εθνικής  γειτονικών Νομών.

Γνωστό μπορούμε να κάνουμε και το όνομα του άμεσου συνεργάτη του Παπανώτα. Πρόκειται για τον Αντώνη Νατσούρα, επίσης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ, επί εποχής Βασίλη Τσαμήτρου, ο οποίος μετά την ΒΕΡΟΙΑ αγωνίστηκε σε αρκετές Ελληνικές ομάδες σε Α΄ και Β΄ Εθνική, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με τον Παπανώτα σε όποια ομάδα εργάζεται ο νυν τεχνικός της «Βασίλισσας».
Πηγή: kerkidasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου