Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ- Επιλεγμένοι μεταγραφικοί στόχοι για την συνέχεια!

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος κύκλος προσαρμογής των παικτών του Πιερικού στην προετοιμασία και απο την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις.
Ο προπονητής του Πιερικού Λεωνίδας Μπίλης περνάει απο το μικροσκόπιο τους "μικρούς" παίκτες προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα και να κάνει την πρέπουσα αξιολόγηση.

Η πρώτη φάση τελειώνει σήμερα και οι παίκτες θα πάρουν ρεπό το Σαββατοκύριακο για να "ξεκουραστούν" μιας και απο την δεύτερη βδομάδα θα αρχίσουν οι διπλές προπονήσεις στον Πιερικό.
Γίνονται συζητήσεις με παίκτες που είναι στο "στόχαστρο" ενω υπάρχουν και περιπτώσεις που πρόκειται να προκύψουν με την ολοκλήρωση των ρόστερ των ομάδων της Β' Εθνικής.
Ο Πιερικός είναι ένα ιστορικό σωματείο με μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή αποτελώντας βαρύ όνομα στον χώρο τηρουμένων πάντοτε των αναλογιών.

Έτσι η Διοίκηση θέλει να κάνει σίγουρα βήματα και σε καμμία περίπτωση δεν θα παρασυρθεί σε "άγνωστους" ατρωπούς που ενδεχομένως να περιπλέξουν τα πράγματα.
Μέχρι τώρα ο Πιερικός στο ρόστερ του έχει "ΜΟΝΟΝ" Πιεριείς παίκτες, δείγμα του σωστού προσανατολισμού που έχει χαραχθεί απο την Διοίκηση απο το ξεκίνημα της θητείας της.
Το προπονητικό τιμ είναι στελεχωμένο πλήρες απο Πιεριείς (προπονητής - γυμναστής - γυμναστής τερματοφυλάκων), ενώ και ΟΛΟΙ οι παίκτες της ομάδος είναι γηγενείς.

Πρέπει πλέον όποιος έρθει εκτός Πιερίας να κάνει την διαφορά, όπως είχε γίνει με επιτυχία τότε στο ένδοξο παρελθόν που ο Πιερικός ήταν κορυφαία ομάδα του επαρχιώτικου χώρου στο Πανελλήνιο.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου