Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ-Η παράνομη και επικίνδυνη για την δημόσια υγεία ...πισίνα της Κ. Μηλιάς! (φωτο)

Τέσσερις μήνες προσπαθούν οι κάτοικοι γειτονιάς της Κ. Μηλιάς να κινηθούν με άνεση στον δρόμο της γειτονιάς τους και τα παιδιά τους να παίξουν και να κινηθούν στον χώρο, δίχως να κινδυνεύουν να μολυνθούν απο τα στάσιμα και επικίνδυνα για την υγεία τους, νερά που έχουν λιμνάσει μπροστά στα σπίτια τους.

Ο ...Φωστήρας που έχτισε το τοιχίο (αριστερά στον δρόμο) στον συγκεκριμένο χώρο θα πρέπει να είναι υπερήφανος για το ...μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας έργο του αλλά εδώ οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δώσουν μια λύση, γιατί όπως καταδεικνύουν οι εικόνες κάθε φορά που θα βρέχει, οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να βγαίνουν με βάρκες απο τα σπίτια τους.

Και εκτός των άλλων, τα βρομόνερα αποτελούν εστία μόλυνσης και συσσώρευσης κουνουπιών την συγκεκριμένη εποχή που διανύουμε...

Τα λέει όλα απο μόνη της η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής:

"Αυτά κάποτε ήταν νερά, τώρα είναι λουν που λεν και στο χωριό μου την Κάτω Μηλιά. Εδώ και 4 μήνες σχεδόν τα έχουμε αυτά, τα έχω τραβήξει 3 φορές μέχρι τώρα,  πήγα δέκα φορές στο δήμο  και απάντηση δεν έχω  πάρει ακόμα. Και όλα αυτά για ένα τοιχίο που βλέπεις στις φωτο, το οποίο είναι και παράνομο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου