Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Στην προετοιμασία του Λεβαδειακού ο Γιάννης Ζωγράφος!

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή των Βοιωτών, η οποία βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι απο εχθές, για την προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.
Ανάμεσα στους 23 ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λιβαδειάς, βρίσκεται και ο Λιτοχωρίτης τερματοφύλακας Γιάννης Ζωγράφος. Η πορεία του δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, δουλεύει σωστά με τον Κώστα Τόσκα και όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους θετικά για τον νεαρό τερματοφύλακα απο την Πιερία. Εδώ θα πρέπει να τονισθεί ότι ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του Ζωγράφου και πιστεύει πολύ στην εξέλιξη του νεαρού τερματοφύλακα.

Η αποστολή αποτελείται απο τους:
Μπάγιτς, Επασί, Δασκαλάκη, Ζωγράφο, Τσαμπούρη, Λεονάρντο, Αντιλεού, Ζορντάο Ντιόγκο, Ακίμ Όμο, Λιάγκα, Χατζηλάμπρο, Καραχάλιο, Μητρόπουλο, Βήχο, Ζησόπουλο, Νίκα, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό, Γιακουμάκη, Ιωαννίδη και Μπαστακό.

Ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι τις 27 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΛ (22/07) και τον ΠΑΣ Γιάννενα στις (26/07).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου