Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Έκλεισε πετυχημένα το Φεστιβάλ και η βραδιά επίλεκτων μαχητών "ΧΟΥΡΟΝ"! Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΝΘΗΡΑΣ! (φωτο-βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Β΄ΔΑΚ της Κατερίνης στα Καταφυγιώτικα το Φεστιβάλ Φεστιβάλ και βραδιά επίλεκτων μαχητών "ΧΟΥΡΟΝ" που διοργάνωσε ο ομώνυμος σύλλογος πυγμαχίας της Κατερίνης. Καλό επίπεδο αθλητών τόσο στο πρωινό πρόγραμμα όσο και στους απογευματινούς αγώνες, με τον κόσμο να απολαμβάνει το θέαμα στο οποίο πήραν μέρος και αθλητές απο την περιοχή μας.
Βερόνικα Ντελίδου και Κώστας (ΠΑΝΘΗΡΑΣ) Χρυσοχοΐδης του ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους χαρίζοντας νίκες στον σύλλογο και την Πιερία στην πυγμαχία, ενώ πολύ καλά στάθηκαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας στα αγωνίσματα που συμμετείχαν χάνοντας στα σημεία παιχνίδια στα οποία όμως έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και επίπεδο, καταδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους συλλόγους τους.

Για τον Χρυσοχοΐδη αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η 12 νίκη του σε ισάριθμους αγώνες μέχρι τώρα, αφού ο Κατερινιώτης πρωταθλητής δεν έχει αντίπαλο στα κιλά τα οποία αγωνίζεται!

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα με την ανακοίνωση της νίκης του "ΠΑΝΘΗΡΑ" και τους πανηγυρισμούς μετά την 12η συνεχόμενη νίκη του:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου