Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- Γέμισε στο ρόστερ! 8 νέες μεταγραφές η ομάδα της Πιερίας!

Υπέγραψε στον Αιγινιακό ο 20χρονος Ουκρανός επιθετικός, Ίλια Μαρκόφσκι.
Και τυπικά στο ρόστερ του Αιγινιακού εντάσσεται ο Ιλια Μαρκόφσκι. Ο 20χρονος Ουκρανός επιθετικός παραχωρήθηκε στην ομάδα της βόρειας Πιερίας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κ20 του ΠΑΟΚ και προηγουμένως στην σλοβενική Ρουντάρ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Οντέσα, πριν μετακομίσει στη δεύτερη ομάδα της Τσερνομόρετς.

Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της U19 της εθνικής Ουκρανίας. Στην κεντρική φωτογραφία ο Μαρκόφσκι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αιγινιακός, Βασίλη Ζήρνα, λίγο μετά την υπογραφή συμβολαίου.

Ο Πάμπλο Γκαγιέγο μίλησε στους συμπατριώτες του για τη μετακίνησή του στον Αιγινιακό.

Ενθουσιασμένος από την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαγιέγο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ του Αιγινιακού μίλησε στην «Diario del AltoAragon» και δήλωσε έτοιμος να δώσει το 100% στην ομάδα της βόρειας Πιερίας και σε μία χώρα που εκτιμά και αγαπά.

Μεταξύ άλλων ο Γκαγιέγο ανέφερε:
«Είναι μια ευκαιρία να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια χώρα που εκτιμώ. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αναπτύσσεται και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το στυλ ποδοσφαίρου είναι παρόμοιο με αυτό στην Ισπανία.

Θα προσπαθήσω να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο, να βελτιωθώ και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Βρίσκομαι σε μία χώρα που νιώθω ότι με εκτιμούν και με αγαπούν και αυτό βοηθά να αυξάνεται καθημερινά η αυτοπεποίθηση ενός ποδοσφαιριστή».

Αγγελούδης, Έππας, Ξανθόπουλος, Σωτηριάδης, Λάσκαρης και Γιαγκιόζης υπέγραψαν στον Αιγινιακό.

Και με τη... βούλα παίκτες του Αιγινιακού είναι έξι ποδοσφαιριστές, για τους οποίους είχατε διαβάσει σε προ ημερών ρεπορτάζ, αλλά και δύο νέοι, οι Λευτέρης Σωτηριάδης και Χρήστος Ξανθόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά για τους παίκτες που υπέγραψαν και δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το Fl News...
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου