Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Με 5 Κατερινιώτες η "πρώτη" του ΝΠΣ Βόλος στην Football League!

Την πρώτη της συγκέντρωση και προπόνηση πραγματοποίησε η ΠΑΕ Βόλος ενόψει της συμμετοχής της τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League. Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε στο εσωτερικό του γηπέδου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Στην «πρώτη» παρόντες ήταν και οι τριάντα ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στο ρόστερ του ΝΠΣ Βόλος και συγκεκριμένα οι:

Βλάσης Ανδρικόπουλος, Αντώνης Ντεντάκης, Μαρσέλο Πέντα, Βασίλειος Τουλίκας, Στέργιος Δημόπουλος, Δημήτρης Διμηνάς, Θωμάς Παπαδόπουλος, Βασίλης Μάντζης, Αλέξανδρος Δόρης, Κωνσταντίνος Δεμηρτζόγλου, Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Λυμπέρης Στεργίδης, Πίτου Γκαρσία, Λόπεζ Λούκας Γκαρσία, Κώστας Παπαεμανουηλίδης, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, Βασίλης Καλαμίδας, Νίκος Μπουργάνης, Γιώργος Μπάλας, Κωνσταντίνος Μηλιώτης, Αλπέρτο Ρούσσος, Ινάσιο Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, Γιάννης Σπαχής, Βασίλης Κραβαρίτης, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Φώτης Καραγκιολίδης, Κονσταντίν Καρρίκι, Αχιλλέας Σαλαμούρας και Φάνης Μαλακασιώτης.

Το δελτίο Τύπου του συλλόγου:

Με τη αισιοδοξία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα παικτών και τεχνικού επιτελείου ότι και η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη επιτυχίες, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βόλου.
Λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε στο εσωτερικό χώρου του γηπέδου, ενώ ακολούθησε ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα.

Ο τεχνικός του Βόλου Χουάν Φεράντο στις σύντομες δηλώσεις του αρκέστηκε να τονίσει ότι στόχος της ομάδας του και τη φετινή χρονιά είναι να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους συνδυάζοντας το φυσικά με θετικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες από την «πρώτη» της ΠΑΕ Βόλος:

Πηγή: goalpost.gr
Πηγή φωτογραφιών: volossportphotos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου