Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ-Ανακοίνωσε το ρόστερ! Δευτέρα 23/7 η πρώτη

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, στις 18.30 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη προπόνηση της  προετοιμασίας της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, υπό τις οδηγίες του προπονητή Διονύση Τοκατλίδη, του γυμναστή Δημήτρη Βλάχου και του προπονητή τερματοφυλάκων Συμεωνίδη Γιάννη,

Οι στόχοι της φετινής χρονιάς είναι ξεκάθαροι. Αφενός η απευθείας άνοδος στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πιερίας.

Το ρόστερ

Στην επίσημη πρώτη συγκέντρωση θα συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές (με αλφαβητική σειρά):

Γκανάβας Μιχαήλ, Γκεβρέκης Αλέξανδρος, Δαλαμήτρας Τόλης, Δημητρίου Δημήτριος, Δημητρουλόπουλος Ζαχαρίας, Κυπαρίσσης Νίκος, Κυρτέγος Δημήτρης, Κωτσιόπουλος Νέστορας, Λαγδάρης Βασίλειος, Μακράκης Σπύρος, Μητράκας Νίκος, Μπαλάφας Διονύσιος, Μπενίσκος Μίμης, Οικονόμου Γιώργος, Παπαιωάννου Αθανάσιος, Παπατολίκας Δημήτρης, Σαμανίδης Κωνσταντίνος, Τασίδης Γιώργος, Τροίρης Νίκος, Τσιώμης Γιώργος και Apraku Stavros.

Είμαστε σίγουροι ότι τόσο οι ποδοσφαιριστές, που παρέμειναν στην ομάδα μας από την προηγούμενη σεζόν, όσο και τα νέα πρόσωπα, που εντάχθηκαν στην ομάδα μας, θα συμβάλλουν με τον τρόπο τους, στην επίτευξη των στόχων μας.

H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία μία καλή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε Καρίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου