Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΝΟΚΑΤ-Με 21 κωπηλάτες στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων και Α.Μ.Ε.Α.

ΜΕ 21 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ 84ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΝΕΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΜΠ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ
Για τα Ιωάννινα αναχωρεί την Παρασκευή 13/7 η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που θα πάρει μέρος στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων και Α.Μ.Ε.Α. που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15/7 στην Παμβώτιδα λίμνη συγκεντρώνει 300 αθλητές σε 123 πληρώματα.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές και επαναληπτικές σειρές, ενώ την επόμενη ημέρα (Κυριακή) το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τους ημιτελικούς και τους τελικούς των αγωνισμάτων.
Συνολικά 21 αθλητές (12 κορίτσια και 9 αγόρια)της κατηγορίας παίδων-κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα συμμετέχουν σε 7 πληρώματα. Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές του τμήματος Γ.Μπικογιάννης και Κ.Φυτοπούλου και ως αρχηγός αποστολής το μέλος του Δ.Σ.(Ταμίας) του Ν.Ο.ΚΑΤ. Μαρέτης Κώστας.
Παράλληλα με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα προπονητικό καμπ 16 νεαρών επίλεκτων αθλητών 12-14 ετών από 13 ως 18 Ιουλίου. Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης επιλέχθηκαν από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Ανάπτυξης Δ.Γιαννιού να συμμετέχουν οι αθλητές Καρυώτη Ανδρονίκη και Κετσιτζόγλου Γιώργος. Οι νεαροί ταλαντούχοι κωπηλάτες  θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες τόσο προπονητικά όσο και από μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου