Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Δε κατάφεραν να σηκώσουν την κούπα οι Κατερινιώτες της Νίκης Βόλου!

Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έφτασαν οι Κρητικοί, που επικράτησαν με 2-0 της Νίκης Βόλου. Το αριθμητικό του πλεονέκτημα σε συνδυασμό με το κερδισμένο πέναλτι από το 2ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦ Ιεράπετρας κι έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατώντας με 2-0.

Με αποβολή του Ζιώγα και κερδισμένο πέναλτι για τον ΟΦΙ ξεκίνησε το ματς, σε ανατροπή στον Ντιατά στο 2ο λεπτό. Στη συνέχεια υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή από τον τραυματισμό του Καραγιάννη στο ξεκίνημα της φάσης. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 12' ο Παπαδόπουλος, που άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς. Η Νίκη πίεσε για την ισοφάριση και είχε την ευκαιρία με το σουτ του Αναστασίου στο 19' να περνά εκτός.
Στο 23' ο Τζήμας απέκρουσε το σουτ του Μούτσα, ενω δέκα λεπτά μετά ήρθε το 2-0 για την ομάδα της Ιεράπετρας, με πλασέ του Κορέτα. Στο 42' η κεφαλιά του Κοντοέ δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Πρίφτης απέκρουσε το πλασέ του Ντινιωτάκη στο 45+8', με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποβλήθηκαν άνθρωποι από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη, οι Βολιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν, με τ σουτ του Τζαθα στο 50' να φεύγει λίγο άουτ. Στο 65' ο Τζήμας έδιωξε σωτήρια το πλασέ του Ντιατά, στην απάντηση του ΟΦΙ. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με τους Κρητικούς να κρατούν το «μηδέν» στην άμυνα. Ένα σουτ του Παπαδήμα στο 86' έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Τζήμας είπε και πάλι «όχι» στο σουτ του Μπιταξή. Άστοχο ήταν και το σουτ του Ιορδανίδη στις καθυστερήσεις, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα, με τον ΟΦΙ να πανηγυρίζει το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Χ. Καρτσαμπάς, Βέργος, Λάιος, Κοντοές (46' Βουεδάκης), Ζιώγας, Ιορδανίδης, Μέτσε, Τζάθας, Ντινιωτάκης (70' λ.τ. Παπαδήμας), Αναστασίου.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης (11' λ.τ. Μίγγας (82' λ.τ. Πυθαρούλης)), Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης (61' Μπιταξής), Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα (67' λ.τ. Κωνσταντίνου).
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου