Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Βασίλης Τσακιρίδης- Ο τελευταίος των ...Πιερικών! (βίντεο)

Δεν ξέρω άν τα τελευταία χρόνια πέρασαν άνθρωποι που πραγματικά αγάπησαν και βοήθησαν ουσιαστικά την ομάδα του Πιερικού απο το διοικητικό σχήμα του. Ας με συγχωρήσουν οι ...πολλοί και θετικοί στο να προσφέρουν στην ιστορική ομάδα της Πιερίας αλλά η πορεία της στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, δεν ήταν και ότι καλύτερο έχει καταγράψει ο Πιερικός τα τελευταία χρόνια και η παρουσία τους συνδέθηκε με μια δύσκολη πορεία και εποχή του.

Αξίζει όμως και πρέπει να γίνει μια αναφορά στην παρουσία του Βασίλη Τσακιρίδη, ο οποίος τίμησε πραγματικά τον σύλλογο σαν παράγοντας, στο διάστημα που συμμετείχε σαν υπεύθυνος γραφείου τύπου (είχαμε πάντα σωστή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση) αλλά και ώς προσωπικότητα.

Ήταν ο άνθρωπος που στήριξε οικονομικά, ηθικά και λειτουργικά την ομάδα, βάζοντας πλάτη στα μεγάλα της προβλήματα και ...βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ρολ άρει, κοινώς, ο σύλλογος.
Μια όαση σε έναν ωκεανό που τελειωμό δεν έχει θα έλεγε ο ...ποιητής!

Φίλε Βασίλη, άν ο Πιερικός είχε δέκα σαν εσένα στο διοικητικό του σχήμα, θα υπήρχε πραγματικά αισιοδοξία για το μέλλον του. Είναι σημαντικό να υπάρχει αγάπη και προσφορά, χωρίς ανταλλάγματα και επι σειρά ετών στήριξη στην ομάδα που λέγεται Πιερικός.
Απο μεγάλα λόγια και μεγαλοπαράγοντες, έχουμε χορτάσει, βιβλία θα γράφαμε...

Προσωπικά σου βγάζω το καπέλο και καταθέτω τον σεβασμό μου τον οποίο με τις πράξεις (και όχι τα λόγια σου) κέρδισες!!
Μπάμπης Πεΐδης

Ο λόγος του Βασίλη Τσακιρίδη στην χθεσινή Γ.Σ. όπως δημοσιεύθηκε απο την Πιερική Αλήθεια:

1 σχόλιο: