Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Πάμε για Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Πιερικό?

Προς σύγκλιση γενικής συνέλευσης φαίνεται πως οδηγείται και φέτος ο Πιερικός. Τα τελευταία χρόνια και απο τότε που η ομάδα της Πιερίας έπεσε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, υπάρχει έντονο διοικητικό πρόβλημα στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, με το κάθε σχήμα που αναλαμβάνει να μην καταφέρνει να εξαντλήσει την προβλεπόμενη απο το καταστατικό του, διετία.

Κάπως έτσι φαίνεται πως θα συνεχίσουν να ισχύουν τα πράγματα στο διοικητικό σκέλος του Πιερικού, με τις πληροφορίες που έρχονται απο το μελανόλευκο στρατόπεδο, να αναφέρουν την συγκεκριμένη εξέλιξη. Μένει πλέον να δούμε άν τελικά οι ...φωνές που έρχονται απο τους κύκλους της ομάδας της Κατερίνης έχουν βάση, πρόκειται για κάποιο σενάριο ή είναι πραγματικότητα.

Κι άν τελικά όπως ακούγεται στην πρωτεύουσα της Πιερίας, υπάρχει κι άλλο σχήμα το οποίο θέλει να διεκδικήσει την διοίκηση της Κατερινιώτικης ομάδας, εκτός απο αυτό του Σάκη Μπίνια που εκδήλωσε ανοιχτά την διάθεση του να αναλάβει τους μελανόλευκους ή πρόκειται για ...ράδιο-αρβύλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου