Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Πέτρος Αναστασιάδης-Η Περίσταση θα παραμείνει ανταγωνιστική!

Με τον πρόεδρο της ΑΕ Περίστασης Πέτρο Αναστασιάδη μίλησε το Pieriasport. Ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας της ομάδας της Πιερίας, αναφέρθηκε στην χρονιά που τελείωσε για την ΑΕΠ, τους στόχους της νέας που έρχεται, την ακαδημία του συλλόγου και τον κόσμο που στηρίζει πάντα τις προσπάθειες της διοίκησης:
"Ήταν μια δύσκολη χρονιά η περσινή για την ομάδα. Κι αυτό γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς παικτών μας. Είχαμε στόχο την 4άδα των πλέι-οφ αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο τέλος, η διαδικασία δεν πραγματοποιήθηκε και το ενδιαφέρον ατόνησε λίγο πρίν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Παρόλα αυτά εμείς είμαστε ικανοποιημένοι απο την πορεία της ομάδας.
Όσον αφορά τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ήρθαμε σε συμφωνία και ανακοινώσαμε πρόσφατα τον νέο μας τεχνικό ο οποίος είναι ο Ηλίας Τζιόκας. Είμαστε σε επαφές και είναι στις επιθυμίες μας να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών του περσινού μας ρόστερ. Θα προσθέσουμε σε αυτούς και νέους σαν μεταγραφές σε συνεργασία με τον προπονητή μας, ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά. Θέλουμε και είναι στόχος μας και τη νέα περίοδο να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στοχεύοντας όσο ψηλότερα γίνεται.

Η δουλειά στην ακαδημία μας συνεχίζεται και είναι ευχάριστο ότι ο αριθμός των παιδιών μεγαλώνει! Είναι σίγουρο πως εμείς σαν διοίκηση στηρίζουμε τα τμήματα υποδομής μας και επενδύουμε σε αυτά για να υπάρχει παρόν και μέλλον στην ομάδα.

Βλέπω να γίνεται ένα δυνατό πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣ Πιερίας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Οι ομάδες ενισχύονται κι αυτό θα ανεβάσει τις απαιτήσεις που χρειάζονται ώστε να κάνεις μια αξιόλογη πορεία. Θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και στην "ουρά" της βαθμολογίας, αφού η επιλογή της διοργανώτριας να μειώσει τον αριθμό των ομάδων, θα ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας για την παραμονή στις ομάδες που θα βρίσκονται κάτω απο τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κλείνοντας την κουβέντα μας, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΠ. Στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα γι αυτό και τους ευχαριστούμε θερμά. Ποντάρουμε στην βοήθεια τους γιατί η στήριξη του κόσμου μας, αποτελεί βασικό κομμάτι της μέχρι σήμερα επιτυχημένης μας πορείας!
Επιμέλεια για το Pieriasport: Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου