Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΕΛ.Π.ΠΙ.- Ποδηλατώ στα βήματα του Αποστόλου Παύλου

«ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ»
Άμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της τοπικής κοινότητας Μεθώνης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού , των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για να  συμμετέχουν και να υποστηρίξουν την πρώτη ποδηλατοβόλτα  (&  τον μίνι παιδικό -συμβολικό αγώνα ΜΤΒ)
.Περισσότεροι από 10  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ποδηλάτες συμμετείχαν με ΔΥΟ πιστοποιημένους διασώστες, τεχνίτη ποδηλάτων ξεκινώντας από Κατερίνη και συνεχίζοντας την τουριστική προβολή του νομού με ποδήλατο  25 χρόνια  ανελλιπώς, κάθε Κυριακή , κάλυψαν οι περισσότεροι ,πάνω από 70χλμ ! 


Θερμά  συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές , στο αστυνομικό τμήμα Αιγινίου,  στους διοργανωτές  και ειδικά στους μικρούς ποδηλάτ-ισσ-ες  που τόλμησαν να διανύσουν  την απόσταση  των 7χλμ από Αιγίνιο-Μεθώνη με χώμα/χαλίκι/άσφαλτο  για πρώτη φορά. Πρώτα ο Θεός θα συμμετέχουμε  και του χρόνου , στην πολύ επιτυχημένη  εκδήλωση .


Το επόμενο ραντεβού των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ στα πλαίσια της διάδοσης της  ασφαλούς ποδηλασίας , της προώθησης της ιδέας  του ποδηλατικού τουρισμού και της συνεχούς προβολής του νομού μας είναι και πάλι στην  Βόρεια Πιερία στην «ΜΥΔΟΧΑΡΑ» που γίνεται στον Μακρύγιαλο στις 7/8-7-2018!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου