Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ν. ΕΦΕΣΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Μιλούν για εγκατάλειψη απο τον Δήμο!

Νέα Έφεσος: Ο παρίας του Δήμου Δίου - Ολύμπου
Συχνά πυκνά μας φτάνουν μηνύματα καθόλου κολακευτικά για τη δημοτική αρχή στον δήμο Δίου-Ολύμπου, τόσο γι’ αυτήν, όσο και για τις προηγούμενες, ότι η Νέα Έφεσος έχει εγκαταλειφθεί και βρίσκεται στο έλεος του Θεού. Μιλάμε μάλιστα για μια περιοχή που τελείως «πραξικοπηματικά» βρέθηκε στον δήμο Δίου-Ολύμπου με το σχέδιο Καποδίστρια, αντί του Δήμου Κατερίνης. Πολιτικά και κομματικά συμφέροντα αλλά κυρίως η ιδιοτέλεια τοπικών κομματικών παραγόντων, απέτρεψαν την ένταξη της Νέας Εφέσου στον δήμο Κατερίνης.

Σήμερα βέβαια υπάρχει μεταμέλεια και αναγνώριση του λάθους αλλά η διόρθωση μέσω Κλεισθένη δεν φαίνεται να είναι ορατή λόγω της αδράνειας τοπικών παραγόντων, βουλευτών κ.α. που θέλουν να αποφύγουν συγκρουσιακές καταστάσεις.
Η γειτνίαση της Νέας Εφέσου με τον δήμο Κατερίνης, η πρόσβαση, το φυσικό περιβάλλον, η μελλοντική προοπτική, προσυπογράφουν την αλλαγή στον χάρτη του δήμου Δίου-Ολύμπου και άμεσα. Ας ευχηθούμε ότι κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν για να διορθώσουν λάθη που κόστισαν.

Σήμερα στη Νέα Έφεσο δεν μιλάμε για ανάπτυξη αλλά για εγκατάλειψη. Να μιλήσουμε για την εσωτερική οδοποιία, για τις παγίδες δρόμων που μπαλώνονται ερασιτεχνικά όποτε θυμηθούν, για την κεντρική πλατεία, το αναψυκτήριο που η υπόθεσή του είναι στον αέρα, το γήπεδο που έχει εγκαταλειφθεί με αποτέλεσμα ο Μακεδονικός να μην έχει χώρο για προπόνηση και να παίζει στο πλαστικό γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας ή για την περίφημη «Τούμπα» που κατεδαφίστηκε και εγκαταλείφθηκε;
Πλήθος καταγγελιών έρχονται καθημερινά στην «ΤΟΠΙΚΗ» όσο και στην ηλεκτρονική σελίδα της «Ημερήσιας». Μας ξεγράφουν από τον χάρτη λένε. Ώρα να τους ξεγράψουμε κι εμείς.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου