Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ-Ανακοίνωσε Γιάννη Συμεωνίδη για προπονητή τερματοφυλάκων!

H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο και καταξιωμένο γυμναστή τερματοφυλάκων, Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος μαζί με τον προπονητή, κ. Τοκατλίδη και το γυμναστή, κ. Βλάχο, θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο της Α.Ε. Καρίτσας τη φετινή σεζόν.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B΄και την περασμένη αγωνιστική σεζόν εργάστηκε στον Πιερικό. Είναι γνωστός στην ποδοσφαιρική Πιερία, τόσο για τις ικανότητές του στη βελτίωση της τεχνικής και φυσικής κατάστασης των τερματοφυλάκων, όσο και για το ήθος και το χαρακτήρα του. 

.Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει θερμά το Γιάννη Συμεωνίδη στην οικογένεια της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιάννης θα δώσει το 100% των ικανοτήτων του για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται μεθοδικά για την ανάπτυξη και την πλήρη αναδιοργάνωση των ακαδημιών στην περιοχή, με στόχο τη δημιουργία θυγατρικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής της Ε.Π.Σ.Πιερίας. Ο σκοπός της ομάδας αυτής θα είναι η ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα πλαισιωθούν από ορισμένους έμπειρους γηγενείς παίκτες, με στόχο τη σταδιακή προώθηση έτοιμων νεαρών ποδοσφαιριστών στην 1η ομάδα της Α.Ε. Καρίτσας. Απώτερος στόχος είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου