Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Αυτούς θέλει ο Αιγινιακός!

Οι σκέψεις του Αιγινιακού για τους δανεικούς από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Αιγινιακός σκοπεύει να εξετάσει και περιπτώσεις παικτών από ομάδες της Super League, όπως έχει ήδη καταγράψει το liganews.gr. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέρα από την περίπτωση του Μπαστιάνου, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη Βέροια και πλέον επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, για τον οποίο έχει ήδη γίνει αναφορά, υπάρχουν ακόμη τέσσερις περιπτώσεις, οι οποίες βρίσκονται στα υπόψη, πάντα ως σκέψη με τη μορφή δανεισμού από τους Αρκάδες.

Περίοπτη θέση έχει ο Ρούνεϊ Βανκεβάι, με τον οποίο επίσης συνεργάστηκε πέρσι στη Βέροια ο Χαραλαμπίδης και αποκτήθηκε στην πορεία από τους Αρκάδες, αλλά και οι Κώστας Καπετάνος (20 ετών, τερματοφύλακας), Αλέξης Νικολακόπουλος (19 χρονών, επιθετικός) και Γιώργος Ζήσης (19 χρονών, στόπερ και αρχηγός της εθνικής νέων). Για όλους έχει άποψη ο Χαραλαμπίδης, αφού τους γνωρίζει πολύ καλά. Περιμένει ωστόσο τις αποφάσεις του Αστέρα.

Στο μεταξύ, ο Ερασιτέχνης Αιγινιακός έβγαλε διοίκηση, η οποία θα συγκροτηθεί αύριο σε σώμα. Εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Αργυρόπουλος (σ.σ. πρώτος σε ψήφους και επικρατέστερος για πρόεδρος), Νίκος Μούμος, Γιώργος Κούρτης, Ιωάννης Μόσχου, Αναστάσιος Λούκας, Χρήστος Τσιντικίδης, Κωνσταντίνος Κοντόπουλος, Βασίλης Μελίδης και Ιωάννης Δραγούμης. Αρκετοί εξ αυτών είναι βετεράνοι παίκτες της ομάδας.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου