Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Παίρνει θέση για Κώστα Νικολαΐδη και απαντάει για προσφυγή Φουρτζίου!

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Αιγινιακός για την προσφυγή Φουρτζίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Liganews.gr, στον Αιγινιακό υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει απόφαση για επέκταση συνεργασίας με τον Κώστα Νικολαΐδη. «Είναι ο προπονητής μας, αλλά δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς», υποστηρίζουν.

Οσο για την προσφυγή του νεαρού Φουρτζίου; «Δεν υπάρχει διαφορά. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα», είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ. Στον Αιγινιακό υπήρξε εκνευρισμός για το θέμα.
Περιττό να καταγράψει κανείς, ότι ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Το δημοσίευμα του FL News που αναφέρει για την παραμονή του Κώστα Νικολαΐδη:

Παραμένει στον πάγκο του Αιγινιακού ο Κώστας Νικολαϊδης για δεύτερη διαδοχική σεζόν
Παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού ο Κώστας Νικολαΐδης που συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για να συνεχίσει το έργο του σε νέες συνθήκες.
Ο Κώστας Νικολαΐδης θα συνεχίσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού και με τη νέα διοίκηση, αφού οι μήνες στους οποίους συνεργάστηκαν τους έπεισαν πως είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούν να έχουν για να «χτίσουν» την ομάδα της νέας σεζόν για την Football League.
O 42χρονος τεχνικός έκανε την πρώτη του θητεία στην ομάδα το 2013-14 με 35 αγώνες (18 νίκες - 10 ισοπαλίες - 7 ήττες) και επέστρεψε στην αρχή της περσινής χρονιάς. Με 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τελείωσε μια ιδιαίτερα αγχωτική σεζόν που συνοδεύτηκε με την παραμονή.

Συνολικά μέχρι τώρα, ο Κώστας Νικολαΐδης, έχει 69 αγώνες στον πάγκο του Αιγινιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος με απολογισμό 27 νίκες - 17 ισοπαλίες - 25 ήττες.

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στον σχεδιασμό των «κυανόλευκων» και να γίνουν οι πρώτες κινήσεις οργάνωσης, τόσο στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, όσο και στη δημιουργία του νέου ρόστερ που θα έχει βάση του τέσσερις με πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές από την φετινή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου