Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Βλάσης Ανδρικόπουλος: Ευχαριστώ τον Αιγινιακό!

Μπορεί να ήταν σύντομο το πέρασμα του απο τον Αιγινιακό, αποδείχθηκε όμως υπερπολύτιμο για τον νεαρό αμυντικό της ομάδας της Πιερίας. Ο Βλάσης Ανδρικόπουλος αποτελεί στόχο ομάδων Super League, και Football League, και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του στα περισσότερα παιχνίδια της φετινής περιόδου με τη φανέλα της ομάδας του Αιγινίου.

Ο μικρότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου με συμμετοχή στην ενδεκαδα της ανδρικής ομάδας, αποχωρεί απο τον Αιγινιακό με καλές αναμνήσεις και συνεχίζει την πορεία του στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με τον επόμενο σταθμό του να παρουσιάζει ενδιαφέρον και να αναμένεται με αγωνία απο όλους τους φίλους του αθλήματος στην Πιερία και όχι μόνο.
Ο λόγος της λύσης του συμβολαίου του, εικάζεται πως είναι η αδυναμία να βρεθεί λύση που να εξυπηρετεί και τις δυο πλευρές για την συνέχεια στην ομάδα του Αιγινιακού, με τον Βλάση Ανδρικόπουλο να αναγκάζεται να ζητήσει την ελευθέρας του ώστε να προχωρήσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Αιγινιακός για την συνεργασία που είχαμε αυτό τον ένα χρόνο παραμονής μου στο Αιγίνιο. Δεν ξεχνάω πως είναι η ομάδα που πίστεψε σε εμένα και με έκανε επαγγελματία δίνοντας μου παιχνίδια στην Football League. Πιστεύω να τους δικαίωσα για την επιλογή τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και τα καλύτερα στους πρώην συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τους συνεργάτες του!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου