Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Μπάμπης Σαββίδης- Θα είναι καλό το πρωτάθλημα σε Α΄και Β΄ΕΠΣ Πιερίας!

Στο Pieriasport μίλησε ο παλιός ποδοσφαιριστής του Πιερικού, της Βέροιας και του Άρη της Θεσσαλονίκης, Μπάμπης Σαββίδης. Ο έμπειρος πλέον τεχνικός, μίλησε στην ιστοσελίδα της Πιερίας για τα φετινά πρωταθλήματα και περισσότερο για τις δυο κατηγορίες που έχει εργαστεί στο παρελθόν, την Α΄και Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

"Παρακολουθώ στενά τα τοπικά μας πρωταθλήματα. Προβλέπω τη φετινή περίοδο να γίνουν ανταγωνιστικές οι ομάδες σε κορυφή και ουρά του βαθμολογικού πίνακα και να δούμε και στις δυο κατηγορίες καλό ποδόσφαιρο. Το ότι πέφτουν όπως ακούγεται περισσότερες ομάδες στην Α΄κατηγορία και η ...μπάλα παίρνει και αυτές της Β΄, δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και στα δυο αυτά πρωταθλήματα.
Έκανα ένα πεντάμηνο περίπου στη Χίο και επέστρεψα ξανά στα πάτρια εδάφη.
Είναι στο σκεπτικό μου να αναλάβω μια ομάδα με στόχους και προοπτική σε ένα απο τα δυο αυτά τοπικά μας πρωταθλήματα τα οποία γνωρίζω. Όπως γνωρίζω και έχω άποψη και για τα περισσότερα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτά.

Η παρουσία μου στον πάγκο του Αιγινιακού σαν προπονητής της Κ20 στην φούτμπολ λίγκ, ήταν ένα καλό σχολείο. Δούλεψα με ταλαντούχα παιδιά τα οποία είχαν στόχους και προοπτική να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Έχω ζήσει πολλά και έχω πάρα πολλές εμπειρίες, τόσο στο επαγγελματικό, όσο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα ήθελα να τις μοιραστώ, αναλαμβάνοντας τις τύχες μιας ομάδας στην περιοχή μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου