Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Η ομάδα ρομποτικής της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών στο Ταλλίν της Εσθονίας για τον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής!

Η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών κατόπιν της πρόσκλησης που επάξια έλαβε από τον οργανισμό First Lego League, με περηφάνια ταξιδεύει στις 6-8 Ιούνη στο Ταλλίν της Εσθονίας προκειμένου να συμμετέχει ως μία από τις τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής που θα διεξαχθεί εκεί στα πλαίσια του FLL Open Estonia.

Η ομάδα ρομποτικής της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών αποτελείται από μαθητές του νομού, ηλικιών 12 έως 16 ετών με προπονητές των Καραλέκα Γεώργιο , Στεργιούλα Οδυσσέα , Καραλέκα Ιωάννη και έχει διακριθεί και βραβευτεί πλείστες φορές τα προηγούμενα έτη σε πανελλήνιο επίπεδο. Φέτος, το όνειρο ήταν ο παγκόσμιος διαγωνισμός και η ομάδα, προσηλωμένη, με επιμονή και πείσμα δούλεψε αποκλειστικά προς αυτόν τον σκοπό. Και το πέτυχε!

Απέδειξε περίτρανα το σύνθημα της. Πως η επιτυχία είναι αποτέλεσμα και μόνο του κόπου και του χρόνου που είσαι αποφασισμένος να καταβάλλεις.

Με το που πάρθηκε η απόφαση του ταξιδιού, η ομάδα έκρινε σωστό να κοινωνήσει την επιτυχία της, στον Δήμο Κατερίνης. Ο τελευταίος, άμεσα, δήλωσε την υποστήριξη του και την συνδρομή του. Έτσι, σημαντική αρωγή παραχωρήθηκε από τον Δήμο Κατερίνης τόσο υλικά αλλά όσο και οικονομικά. Η στήριξη αυτή απεδείχθη πολύτιμη γιατί έδωσε την οριστική ώθηση προκειμένου να εκπληρωθεί ο στόχος της ομάδας.

Τα παιδιά, πρωτίστως, που απαρτίζουν την ομάδα ρομποτικής καθώς και η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών, θεωρούν απαραίτητο δείγμα ευγνωμοσύνης την παρούσα επιστολή και θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Δήμο Κατερίνης για την άμεση ενσυναίσθηση και κατανόηση της φύσης και σημασίας που έχει η συμμετοχή μίας ομάδας της πόλης μας σε παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής, αλλά και για την υλική και οικονομική βοήθεια που ανενδοίαστα αυτός πρόσφερε.

Με τιμή και θερμές ευχαριστίες,
Τα μέλη της ομάδας ρομποτικής,
Η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου