Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πιερικός-Ηρακλής-Καλαμαριά και Κιλκισιακός σήμερα στο τουρνουά του Κιλκίς!

Στις 5 μ.μ. θα ξεκινήσει η αποστολή των Παλαιμάχων του Πιερικού σήμερα για το προγραμματισμένο τουρνουά του Κιλκίς. Πρόκειται για ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό ραντεβού βετεράνων ποδοσφαιριστών ιστορικών ελληνικών ομάδων, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο που χρησιμοποιούν ώς αθλητικό κέντρο οι παλαίμαχοι παίκτες του Κιλκισιακού και εκτός απο τους οικοδεσπότες, θα μετέχουν και Πιερικός, Ηρακλής και Καλαμαριά.

Το τουρνουά τυγχάνει να πέφτει την ίδια ημέρα με την γενική συνέλευση που συγκάλεσε ο ΣΦΚ Πιερικός και θα λείψουν αναγκαστικά οι βετεράνοι της Κατερινιώτικης ομάδας απο την όλη διαδικασία αφού η υπόσχεση για συμμετοχή στο τουρνουά του Κιλκίς, δόθηκε πολύ νωρίτερα απο την ανακοίνωση της Κατερινιώτικης ομάδας για την σημερινή ημέρα.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι σε πολύ καλή κατάσταση απο χθές το απόγευμα που σταμάτησαν οι βροχοπτώσεις στην περιοχή του Κιλκίς και αναμένεται να παραυρεθούν στο τουρνουά αρκετοί φίλαθλοι του Κιλκισιακού γιατί το τουρνουά πραγματοποιείται στην μνήμη ενός αγαπημένου ανθρώπου του συλλόγου!
Η αναχώρηση θα γίνει απο την Θεία Ανάληψη και ο Πιερικός θα αγωνισθεί στις 7 μ.μ. με τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου