Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ-Ανανέωσε και παραμένει το ...βαρύ πυροβολικό!

Τα ...βαριά ονόματα του ιστορικού Δία θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου του Δίου, αφού συμφώνησαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ηλίας Μανίκας, Γιάννης Λαζαρίδης και Στέλιος Νίκου, θα είναι 3 απο τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί και φέτος η ομάδα για να πρωταγωνιστήσει.

Ο Στέλιος Νίκου επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις του με το στρατιωτικό του, ο Ηλίας Μανίκας ήθελε να σταματήσει αλλά τον ...έψησαν οι άνθρωποι του Δία να συνεχίσει την πλούσια πορεία του στο ποδόσφαιρο και ο Γιάννης Λαζαρίδης παραμένει μια αξιόπιστη και ισχυρή προσθήκη στα μετόπισθεν της ομάδας της Πιερίας.

Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του Δία Δίου, με χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τους Ηλία Μανίκα, Γιάννη Λαζαρίδη και Στέλιο Νίκου, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο και θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα του. Τρείς ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Χαιρετίζουμε την παραμονή τους και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και υγεία στην πορεία τους με τη φανέλα της ομάδας μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου