Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Τα "δανεικά" σε ομάδες παιδιά της Πιερίας του ΠΑΟΚ και οι επιδόσεις τους!

"Τα παιδιά της Πιερίας" που ανήκουν στον δικέφαλο του βορά σκιαγραφεί μεταξύ και άλλων δανεικών ποδοσφαιριστών του, το «paokfc.gr». Το Loanees Report του paokfc.gr κάνει τον απολογισμό της σεζόν για τους δανεικούς του Δικεφάλου, παρουσιάζοντας αναλυτικά τις επιδόσεις τους και τα στατιστικά τους.

ΓΙΆΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΊΔΗΣ
Ομάδα: Παναθηναϊκός Συμμετοχές: 6 Ασίστ: 1 Παρόμοια περίπτωση με αυτή του Κάτσε. Ο Μύστα επέστρεψε από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, πήρε κάποιες ευκαιρίες από τον Λουτσέσκου , αλλά προτιμήθηκε να συνεχίσει το δεύτερο μισό στον Παναθηναϊκό για να βρει ρυθμό. Κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί σε περισσότερα από έξι παιχνίδια, στα οποία όμως πρόλαβε να δείξει ότι βρίσκει το καλό του πρόσωπο, μοιράζοντας και μία ασίστ.

ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΎΛΗΣ
Ομάδα: Ατρόμητος Συμμετοχές: 32 Ασίστ: 9 Λεπτά: 2.731 Το καλοκαίρι ο Δημήτρης Γιαννούλης έφυγε για τέταρτη φορά με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Μετά τον Πιερικό, την Βέροια και την Ανόρθωση, ο Γιαννούλης μεταπήδησε στον Ατρόμητο κι άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας ήταν ένα από τα κορυφαία μπακ στην Ελλάδα. Άψογος στο αμυντικό κομμάτι και κομβικός στο επιθετικό, έχοντας εννιά ασίστ, οκτώ εκ των οποία στην Super League Σουρώτη, κατακτώντας την κορυφή στην σχετική κατηγορία μαζί με τους Ναδάλες, Φορτούνη και Πέλκα.Ο Γιαννούλης έδωσε 32 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έκανε ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα κι έδειξε έτοιμος ν’ αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΣΑΪ́ΑΣ
Ομάδα: ΑτρόμητοςΣυμμετοχές: 32 Γκολ: 1 Λεπτά: 2.835 Μαζί με τον Γιαννούλη και τον Ουάρντα στον Ατρόμητο αγωνίστηκε την φετινή σεζόν και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο υψηλόσωμος στόπερ είχε καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο παρελθόν, αλλά αυτή ήταν η κορυφαία σεζόν της καριέρας του.Μαζί με τον Ρισβάνη συνέθεσαν ένα απροσπέλαστο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των Περιστεριωτών και ήταν κομβικοί στην εξαιρετική παρουσία του φετινού Ατρομήτου. Ο Χατζηισαΐας αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ.

ΛΆΖΑΡΟΣ ΛΆΜΠΡΟΥ
Ομάδα: ΠανιώνιοςΣυμμετοχές: 31Γκολ: 8Ασίστ: 7 Αποτελεί ένα από τα next best things του ελληνικού ποδοσφαίρου και φέτος φρόντισε να δικαιώσει την φήμη που τον συνοδεύει. Μέτρησε 31 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε Super League Σουρωτή, Κύπελλο Ελλάδας και προκριματικά Europa League, ενώ ένας τραυματισμός στο φινάλε της σεζόν δεν του επέτρεψε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα νούμερά του.

ΚΡΊΣΤΙΑΝ ΚΟΎΣΤΑ
Ομάδες: Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, Αιγινιακός Συμμετοχές: 19 Γκολ: 1
Ασίστ: 1Ξεκίνησε την σεζόν στην Σλοβακία και την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, στην οποία είχε αγωνιστεί και την περσινή σεζόν. Δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής, έπαιξε κάποια παιχνίδια στην δεύτερη ομάδα, τραυματίστηκε και τον Ιανουάριο επαναπατρίστηκε και μετακόμισε στον Αιγινιακό. Συμμετείχε σε εννιά παιχνίδια στην Football League, σκόραρε και βοήθησε την ομάδα να κερδίσει την παραμονή.
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου