Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Έκλεισε και ο Νίκος Τζήμας!

Όπως σημείωνε χθες Τρίτη το magnesiasports, η επόμενη ανακοίνωση της Νίκης θα αφορούσε την ανανέωση με τον Νίκο Τζήμα, όπερ και εγένετο. Ο23χρονος Κατερινιώτης τερματοφύλακας έμεινε και για τη νέα σεζόν στους κυανόλευκους, με τους οποίους έχει καταγράψει τις 35 από τις 70 συνολικά εμφανίσεις του στη Γ’ Εθνική, στην οποία πρωτόπαιξε, πριν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (10/11/13 Λευκάδια-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-0).
Έτσι, θα συνεχίσει να αποτελεί δίδυμο με τον Μένιο Θεολόγη.

Πέρσι ο Τζήμας αγωνίστηκε στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Ρήγα εντός (0-1), Σέλλανα εκτός (1-2), Αχιλλέα Φαρσάλων εντός (4-1) και Θήβα εκτός (1-1), αλλά στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Θεολόγη, με συνέπεια να ξαναπαίξει στο τέλος του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό με τον Αστέρα Ιτέας (2-1) και μετά με το Βελούχι στο Καρπενήσι (0-5) δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τζήμα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Νίκος Τζήμας είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1995 και έχει ύψος 1,93. Κατά το παρελθόν έχει υπερασπιστεί τις εστίες του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, του Βατανιακού. Φοράει τη φανέλα της Νίκης Βόλου από το 2016, ενώ την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε σε 6 αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας”.
Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου