Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ!!-Ο ...τρόπος με τον οποίο ξεσπά η "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" κατά όσων την αντιγράφουν χωρίς να την αναφέρουν!

Ξεσπά ο συντάκτης της Λευτεριάς (www.lefteria.blogspot.com)και με ένα επιθετικό δημοσίευμα, τα ...χώνει σε όλους όσους αναδημοσιεύουν τα θέματα της, χωρίς να αναφέρουν την πρωτότυπη πηγή των θεμάτων. Εμείς σαν Pieriasport μπορεί να μην συμφωνούμε με το πνεύμα και τον τρόπο που εκφράζουν την αγανάκτηση τους στο συγκεκριμένο θέμα οι άνθρωποι της γνωστής ιστοσελίδας της Πιερίας, είμαστε κάθετοι όμως και θεωρούμε ότι η αναφορά της πηγής σε κάθε αναδημοσίευση, είναι υποχρεωτική και πρέπει να γίνεται ώς αναγνώριση των ανθρώπων που δουλεύουν, ώστε να βγεί, να ανεβεί στην προκειμένη περίπτωση, ένα οποιοδήποτε σημαντικό για τους αναγνώστες γεγονός, στον αέρα.
Γι αυτό και πάντα αναφέρουμε την πηγή των θεμάτων όταν δεν είναι δικά μας.
Κατά καιρούς "γελάμε" κι εμείς όταν αναδημοσιεύονται θέματα μας χωρίς την πηγή τους αλλά μένουμε εκεί και δεν συνεχίζουμε με την επιλογή των "συναδέλφων", γιατί θεωρούμε ότι ο τελικός κριτής όλων μας είναι ο κόσμος που διαβάζει, ξέρει, έχει άποψη και ενημερώνεται απο τις ιστοσελίδες μας.
Και τον καθένα μας τον κατατάσσει εκεί που πρέπει...

Γράφει λοιπόν στο δημοσίευμα αγανάκτησης της η Λευτεριά:
"Αντιγράψτε κι αυτό ρε κλεφτρόνια
Προς τα κλεφτρόνια, όψιμους και... πρώιμους δημοσιογραφίσκους του κώλου, ευτραφείς και μη, μέλη ή μη "δημοσιογραφικών" ενώσεων της πεντάρας,... που...  αντιγράφουν από τη Λευτεριά χωρίς να βάζουν την πηγή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου