Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Λάκης Παπαϊωάννου: «Θα ήθελα όλοι οι Ηρακλειδείς να…»

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή μίλησε για το ενδεχόμενο της πολυμετοχικότητας και το τι μέλλει γενέσθαι με το σύλλογο. Αναγκαία προϋπόθεση να δείξει ο κόσμος τη δύναμη του και να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα σύμφωνα με όσα είπε ο Λάκης Παπαϊωάννου στο “Metropolis 95.5”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδεχόμενο πολυμετοχικότητας: «Τώρα κάνουμε υποθέσεις. Υπάρχουν δύο σενάρια, το ένα είναι η πολυμετοχικότητα και το άλλο να έρθει κάποιος και να βάλει χρήματα. Θα ήθελα όλο τον κόσμο. Δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό εάν βγεις στο πρωτάθλημα και ψάχνεις να βρεις χρήματα. Ο Ηρακλής λειτουργεί κανονικά ως ομάδα, γίνονται επαφές για την προετοιμασία αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις. Θα ήθελα όλοι οι Ηρακλειδείς να πάρουν τρεις τέσσερις μετοχές στην ομάδα».

Συνέχισε: «Να έχουμε έναν μεγάλο αριθμό μελών και να υπάρχει και μεγαλομέτοχος. Για μένα αυτό είναι το ιδανικό. Ο κόσμος βοήθησε και φέτος. Υπάρχουν άτομα που μπορούμε να τα προσεγγίσουμε αρκεί να υπάρχει λογική και διαφάνεια. Πρέπει να κρίνεται ο καθένας. Υπάρχει αγωνία και το καταλαβαίνω αλλά πρώτα πρέπει να κάνουμε πράγματα και μετά να μιλάμε».
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου