Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Στο 6ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου «ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΕΙΑ 2018» οι πυροσβέστες της Πιερίας!

ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΕΙΑ 2018
Σε Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ένστολων στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής συμμετέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής μας. Την ομάδα απαρτίζουν παίκτες-ποδοσφαιριστές απο όλα τα τμήματα της Πιερίας και βρίσκεται απο την Πέμπτη στην όμορφη περιοχή της Μακεδονίας, δίνοντας παιχνίδια, μέχρι τους τελικούς αγώνες της Κυριακής.

Πρόκειται για το 6ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου «ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΕΙΑ 2018» με την συμμετοχή 16 ομάδων ένστολων και 350 αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό συνδιοργανώνουν και φέτος ο Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Κασσάνδρας, η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής και ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες των πυροσβεστών Κασσάνδρας, Βελιγραδίου Σερβίας, Κύπρου, Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ρόδου, Ιωαννίνων, Λάρισας, ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Κατερίνης, Καρδίτσας καθώς και οι ομάδες αστυνομικών του Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, της μεικτής αστυνομικών Θεσσαλονίκης και της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών και στρατιωτικοί του 424 Γ.Ν.Σ. Θεσσαλονίκης.

Η ποδοσφαιρική εκδήλωση ξεκίνησε στην Κασσάνδρα από 31-05-2018 ημέρα Πέμπτη και θα διαρκέσει έως αύριο 03-06-2017 ημέρα Κυριακή.

 Το τουρνουά είναι αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάζουν καθημερινά την ζωή τους για να σώσουν τη ζωή των συνανθρώπων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου