Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση για τους αγώνες «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018» & «10ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2019 ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»

 «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018» & «10ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2019 ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ» ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε επίπεδο ασφάλειας των συμμετεχόντων, η οποία συνιστά πρώτη προτεραιότητα, για την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δρόμου – θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», που φέτος θα διεξαχθεί στις 07 Οκτωβρίου 2018 βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Παράλληλα, στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναφορά στη διαδρομή του 10ου επετειακού Ημιμαραθωνίου του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 03 Μαρτίου 2019 στον Δήμο Κατερίνης. Όπως αναφέρθηκε, η αγωνιστική διαδρομή έχει ως σημείο αναφοράς την άμεση σύνδεση και δυναμική σχέση της πόλης της Κατερίνης και των δημοφιλέστερων σημείων της, με τη θάλασσα και την εκτεταμένη παραλιακή ζώνη, με μοναδικό φόντο τα Πιέρια όρη και τον Όλυμπο.

Προκειμένου μάλιστα να ρυθμιστούν και οι λεπτομέρειες, που αφορούν την διαδρομή του αγώνα, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα πραγματοποιηθεί αυτοψία από την Τροχαία, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κατερίνης, καθώς και  τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ θα ακολουθήσει η πιστοποίηση της διαδρομής, από τον αρμόδιο φορέα και η πρόσκληση των εθελοντών.

«Είμαστε διαχρονικά θετικοί και στηρίζουμε δράσεις, οι οποίες θέτουν στο επίκεντρο τον αθλητισμό και παράλληλα προβάλλουν την περιοχή μας. Ταυτόχρονα, προτεραιότητά μας είναι η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους χρήστες των οδών. Η συνδρομή μας, σε αυτές τις σημαντικές διοργανώσεις - θεσμό για την Κατερίνη, καθώς και σε όλες τις διοργανώσεις του Δήμου και της Πιερίας είναι δεδομένη» τόνισε σε δήλωσή του στο περιθώριο της συνάντησης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, για τη διαχρονική συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, στην άρτια διοργάνωση των αγώνων που διεξάγονται στην περιοχή μας: «Πιστεύουμε ότι στην εκκίνηση και των δύο αγώνων θα βρεθεί αριθμός ρεκόρ δρομέων και για το λόγο αυτό όπως διαπιστώνετε η προετοιμασία για τις διοργανώσεις έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την πεποίθησή του, ότι, ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», «θα στεφθεί από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος επισημαίνοντας παράλληλα, ότι: «Ο Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου ΘΕΣΜΟΣ, του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», φιλοδοξεί να γιορτάσει τον Μάρτιο, τα 10α γενέθλιά του, με μία ξεχωριστή επετειακή διοργάνωση στην έδρα του συλλόγου μας, στην Κατερίνη».
Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας Γεώργιος Κουκουσέλας, ο Διοικητής της Τροχαίας Γεώργιος Πουτουρίδης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κατερίνης και του ΟΠΠΑΠ, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας Ευάγγελος Γερομιχαλός, ο Γραμματέας του Δ.Σ. Γεώργιος Μίχος, ο συντονιστής των εθελοντών - μέλος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αριστείδης Γκιάτας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου