Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Ανανέωσε και ανακοίνωσε Σάκη Παπαβασιλείου!

Ο 41χρονος τεχνικός θα συνεχίσει το έργο του στον Καραϊσκάκη Άρτας.
Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν στην άνοδό τους στη Football League, με πρωτεργάτη το Σάκη Παπαβασιλείου, τον οποίο η ΠΑΕ επιβράβευσε με επέκταση της συνεργασίας τους. Η συμφωνία ήταν ήδη γνωστή και πλέον, με την απαραίτητη ανακοίνωση πήρε και επίσημη μορφή.

Αναλυτικά:
Με Σάκη Παπαβασιλείου και τη νέα σεζόν| ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει και επίσημα την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Παπαβασιλείου.
Ο 41χρονος τεχνικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, με στόχο την ακόμη καλύτερη παρουσία στη νέα αγωνιστική περίοδο. Τη φετινή σεζόν η ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο της, τερμάτισε στην 8η θέση της Football League, συγκεντρώνοντας 48 βαθμούς, με 13 νίκες, εννέα ισοπαλίες και 12 ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής, Σάκης Παπαβασιλείου, σε μία σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Μετά από μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα μας, νιώθω πολύ χαρούμενος που η διοίκηση έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ανανεώνοντας την συνεργασία μας. Είναι τιμή μου που θα βρίσκομαι και τη νέα σεζόν στην ομάδα, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, με την οποία με περιβάλλουν διοίκηση, ποδοσφαιριστές και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας».
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου