Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Εκδήλωση-βραδιά απο τους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ «Σ.Φ.Π. Μελανόλευκοι»

MELANOLEYKOI PIERIKOS CLUB KATERINI
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε το οικογενειακό «μελανόλευκο» κλίμα με ενότητα και αισιοδοξία οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ «Σ.Φ.Π. Μελανόλευκοι» PIERIKOS CLUB KATERINI διοργάνωσαν μια βραδιά με πλούσια ποικιλία κρεάτων στα κάρβουνα και άφθονο ποτό για όλους τους παρευρισκόμενους στους χώρους του συνδέσμου στην Κατερίνη.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μέλη της διοίκησης της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, το διοικητικό συμβούλιο του «MELANOLEYKOI PIERIKOS CLUB KATERINI», φίλοι της ομάδας, πρώην και νυν παράγοντες που πέρασαν από τον ΠΙΕΡΙΚΟ, μέλη του ΣΦΙΠ, καθώς μέλη και φίλοι του συνδέσμου.


Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς ο σύλλογος που αποτελεί το μοναδικό σύνδεσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με δικά του ανεξάρτητα γραφεία έκλεισε έντεκα χρόνια ενεργής και σταθερής πορείας και υποστήριξης προς το σύλλογο.

Το Δ.Σ. των ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και τους γνωστούς χορηγούς φίλους των παραπάνω εδεσμάτων κρεάτων και ποτών που στηρίζουν έμπρακτα τόσα χρόνια τον σύνδεσμο και είναι αρωγοί στις δράσεις και όλους τους φιλάθλους που πιστεύουν στην ιδέα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και είναι κοντά στον σύνδεσμο που κρατάει τη φλόγα αναμμένη για έντεκα χρόνια για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Συγχαρητήρια για τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασε ο σύνδεσμος και την άψογη φιλοξενία προς όλους σε ένα βράδυ που πλημμύρισε αισιοδοξία και κέφι μέχρι πρωίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου