Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Πάει Αγγλία ο Δημήτρης Χατζηισαΐας!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο αγγλικών ομάδων και πιο συγκεκριμένα της Φούλαμ και της Χαλ βρίσκεται ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, άνθρωποι των δύο συλλόγων παρακολουθούσαν τον παίκτη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του στον Ατρόμητο, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Φούλαμ φέρεται να βρίσκεται πιο μπροστά στην… κούρσα διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή.

Επίσης τονίζεται ότι οι σκάουτερ που τον παρακολούθησαν έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια και θεωρούν ότι μπορεί να κάνει καριέρα στην Αγγλία. Ακόμη, θετικό θεωρείται και το γεγονός ότι πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα (ήταν στην αποστολή του φιλικού αγώνα με την Σαουδική Αραβία).

Στο σχετικό θέμα διευκρινίζεται πως ο τεχνικός της Φούλας, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, θέλει τον παίκτη, είτε η ομάδα κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ στα πλέι οφ είτε όχι. Τέλος, σχολιάζεται και το γεγονός ότι ο Χατζηισαΐας έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ κάτι που μπορεί να… βοηθήσει στο να πέσει το κόστος μιας ενδεχόμενης μεταγραφής.
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου