Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Αν ο Άρης αποφασίσει να κάνει άλματα θα ξαναβρεθεί σε εποχές του παρελθόντος!

Για τον Άρη της Super League, μίλησε ο Πέτρος Πασσαλής.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» και πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, μιλώντας στο «Metropolis 95.5», αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε στην Έδεσσα, αλλά και στον Άρη της νέας σεζόν.
Οι σημαντικότερες αναφορές του αναλυτικά:

Για τον Εδεσσαϊκό:
«Μαζευτήκαμε μια ομάδα ανθρώπων και αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά για το καλό του Εδεσσαϊκού, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το εγχείρημα πήγε πολύ καλά. Πέρσι ανεβήκαμε στη Γ’ Εθνική και φέτος κρατηθήκαμε στην κατηγορία. Αυτό που μένει είναι να κάνουμε τη γενική συνέλευση και με κάποιες διεργασίες να δούμε αν θα συνεχίσουμε ή αν θα αποχωρήσουμε».

Για το αν επιθυμεί ο ίδιος να συνεχίσει από το πόστο του προέδρου:
«Δεν θα την πάρω μόνος μου την απόφαση. Είμαστε αρκετοί άνθρωποι στη διοίκηση και μόνος κανείς δεν κάτι τίποτε. Ό,τι κάναμε ως τώρα ήταν συνεργασία ανθρώπων που ήταν μαζί στον Εδεσσαϊκό. Θα είναι μια συλλογική κοινή απόφαση».

Για το αν θα ήθελε να επαναφέρει τον Εδεσσαϊκό στην Α’ Εθνική:
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όταν έχεις να κάνεις με έναν σύλλογο που παρ’ ότι ερασιτεχνικός το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο, πρέπει να δεις πού μπορείς να φτάσεις. Επομένως δεν μπορώ να απαντήσω γι’ αυτό. Όπως έγινε το ποδόσφαιρο βλέπουμε αρκετές ομάδες Β’ Εθνικής να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Αυτό είναι κάτι που δεν θα το ήθελα ποτέ για τον Εδεσσαϊκό. Ό,τι και να γίνει, θα πρέπει το επόμενο βήμα να είναι τέτοιος ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Ευχής έργο θα ήταν όλες οι πόλεις της επαρχίας να επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για τον στόχο του Άρη στη Super League:
«Για να μπορέσεις να δεις αν ο Άρης μπορεί να είναι πρωταγωνιστής τη νέα χρονιά, θα πρέπει να δεις πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει. Για μένα, η επόμενη χρονιά πρέπει να είναι χρονιά προσαρμογής. Οι Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης ήταν απόλυτα πετυχημένοι και πρέπει να πάρουν την ευκαιρία για να δείξουν αν μπορούν και στη Super League. Αν ο Άρης αποφασίσει να κάνει άλματα πολύ εύκολα μπορεί να ξαναβρεθεί σε εποχές του πρόσφατου παρελθόντος. Το έζησα όταν ήμουν κι εγώ στην ομάδα. Όλα ξεκινούσαν από τα οικονομικά προβλήματα.

Πρέπει να δεις τον προϋπολογισμό σου, να πας λίγο πιο κάτω για να ανταπεξέλθεις και σε τυχόν απρόοπτα που σίγουρα θα σου τύχουν. Με οικονομική φερεγγυότητα και διοικητική σταθερότητα όλα έρχονται μετά. Όσον αφορά το ρόστερ, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν και στη Super League. Χρειάζονται και κάποιες προσθήκες, βέβαια, οι οποίες πρέπει να είναι οικονομικά προσιτές και στα πλαίσια που η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί. Αν υπήρχε προϋπολογισμός της τάξης των δέκα εκατομμυρίων ευρώ, θα ήταν πολύ εύκολο για οποιονδήποτε άνθρωπο να τα διαχειριστεί. Με τη λογική της δικής μου σκέψης θα πρέπει να βρεθούν και οι άνθρωποι που θα κάνουν τις κατάλληλες επιλογές. Ανεξαρτήτως χρημάτων, λοιπόν, πάμε στο θέμα επιλογών και της σωστής προσθήκης ποδοσφαιριστών στις θέσεις που χρειάζεται η ομάδα».
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου