Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα ανδρών στις τρείς τοπικές κατηγορίες!

Περαίωση Πρωταθλημάτων Ανδρών Α’, Β’ & Γ’ Κατηγορίας
Με την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων Ανδρών στις τρείς τοπικές κατηγορίες, η ΕΠΣ Πιερίας συγχαίρει ολόθερμα τις τρείς πρωταθλήτριες ομάδες Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (στην Α’ κατηγορία για τη Γ’ Εθνική), Αναγέννηση Κολινδρού (στη Β’ κατηγορία) και Καλλιθεακό Καλλιθέας (στη Γ’ κατηγορία).

Συγχαίρει επίσης, τις υπόλοιπες ομάδες που κέρδισαν την άνοδο τους σε μεγαλύτερη κατηγορία Εθνικό Κατερίνης, Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, Νέο Παμβρυακό Βρύας (από την Β’ στην Α’ κατηγορία) και Βατανιακό, Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, Μύτικα Λεπτοκαρυάς (από τη Γ’ στη Β’ κατηγορία).

Ο Μύτικας Λεπτοκαρυάς μάλιστα, πέτυχε την άνοδο του σε μεγαλύτερη κατηγορία στην πρώτη του συμμετοχή στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.

Επιπρόσθετα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας συγχαίρει ολόθερμα την πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, για την άνοδο της στη Football League.

Οι άξιες παραμονές τόσο του Αιγινιακού (στη Football League), όσο και του Πιερικού (στη Γ’ Εθνική), δίνουν τη δυνατότητα στο Ποδόσφαιρο της Πιερίας να εκπροσωπείται σε εθνικό επίπεδο από τέσσερις ανδρικές ομάδες (Αιγινιακός, Ηρακλής, Πιερικός, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας) και δύο ομάδες ποδοσφαίρου Γυναικών (ΝΕΦΕΛΕΣ στη Β’ εθνική και ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ στη Γ’ Εθνική).
Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στην Κυπελλούχο Α.Ε. Καρίτσας, αλλά και τον Φιναλίστ Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, για την επαρκέστατη εκπροσώπηση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Εργαζόμενοι σε στέρεες βάσεις με όλα τα Σωματεία-μέλη μας και ενδυναμώνοντας με κάθε τρόπο τη λειτουργία τους, οι διακρίσεις τους σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, είναι αναμενόμενες.
Για την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλου της ΕΠΣ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου