Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΜΠΑΜ με ...Ντούντου η ΑΕ Καρίτσας!

 H A.E. Kαρίτσας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δημητρίου,  με στόχο να θωρακίσει την αμυντική γραμμή της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
   Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ήθος και την αγωνιστική αξία του 'Ντούντου'.
Ο 30χρονος αμυντικός έχει παραστάσεις και εμπειρίες σε πολλές ομάδες και σε επαγγελματικές κατηγορίες. Αγωνίστηκε στο Διαγόρα Σεβαστής, στους Πόντιους Κατερίνης, στον Εθνικό Κατερίνης, στον Πιερικό, στο Φωκικό, στην Α.Ε Ερμιονίδας, στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στην Πύδνα Κίτρους και τη φετινή σεζόν στη Γ΄Εθνική, στην ΑΕ Αλεξάνδρειας.

   Η εξαιρετική χρονιά που διένυσε πέρυσι οδήγησε τη Διοίκηση του συλλόγου στην απόκτηση του αμυντικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελούσε μήλον της έριδας αρκετών ομάδων. Ο Δημήτρης, έπειτα από συζητήσεις με τη Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας, αποδέχθηκε την πρότασή μας να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας, καθώς αντιλήφθηκε ότι το πέρασμα της ομάδας από το Α΄ Τοπικό θα διαρκέσει μόλις μία σεζόν.

   Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει το Δημήτρη στη μεγάλη ποδοσφαιρική της οικογένεια και τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή του στην ομάδα μας. Είναι βέβαιο ότι ο πολύπειρος αμυντικός θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

 Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου