Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Κρίνει την άνοδο του Αχιλλέα ή την έναρξη των πλέιοφς και στην Α΄κατηγορία η σημερινή τελευταία αγωνιστική!

Εν αναμονή του σημερινού αποτελέσματος σε δυο παιχνίδια της Α΄ ΕΠΣ Πιερίας  και τους αγώνες
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ που θα προσδιορίσουν άν θα έχουμε πλέιοφ και στην πρώτη κατηγορία της τοπικής μας ένωσης, ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα με το τέλος και της 30ης αγωνιστικής.

Ο Αχιλλέας θέλει έναν βαθμό για να οριστικοποιήσει την άνοδο του στην Γ΄Εθνική, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα στους Ν. Πόρους. Την πρωταθλήτρια κανονικής περιόδου ομάδα της Νεοκαισάρειας με την Ακαδημία Πλαταμώνα, χωρίζουν 15 βαθμοί (66-51) και ο Αχιλλέας χρειάζεται 13 για να πανηγυρίσει απο σήμερα την άνοδο την οποία κρατάει στα χέρια του.

Σε περίπτωση που ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου κερδίσει, και το ίδιο κάνει και η Ακαδημία επί του Πιερικού Κ. Αγιάννη, τότε ο Αχιλλέας παραμένει στους 66 βαθμούς, η ομάδα της νότιας Πιερίας πηγαίνει στους 54 και η άνοδος θα παιχτεί στα πλέιοφς. Αυτή είναι και η μόνη περίπτωση που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Στην Β΄και τη Γ΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα αφού χθές ολοκληρώθηκαν τα δυο αυτά πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου